Prestigio a lansat in Romania tableta Multipad Visconte cu Windows 8.1/8.1 Pro


DSC00761           Azi dimineata la sediul Microsoft Romania alaturi de jurnalisti si bloggeri IT&C am asistat la lansarea unei noi tablete cu Windows 8.1 de la Prestigio.

Tablete chiar si pe plan local se lanseaza cam saptamanal cate una, dar putine care sunt pentru educatie sau pentru a lucra pe ea. Tableta Multipad Visconte cu Windows 8.1/8.1 Pro e creeat pentru productivitate, si avand si 3G si tastatura comoda chiar nu prea ai scuze de ce n-ai reusit sa-ti indeplinesti task-ul. Am vazut si aplicatii interesante atat din domeniul educativ,  o solutie completa impreuna cu Prestigio MultiBoards (PC-uri All-In-One cu ecrane multitouch) cat si si al productivitatii, o simulare a unei aplicatii pentru agenti de vanzari pharma. O astept si la teste chiar pare o solutie interesanta, o astept la teste sa vedem cum se misca, ca dupa demonstratie si specificatii pare o tableta interesanta si completa la pret accesibil (in jur de 1.400 de RON varianta cu WiFi si 1.800 cea cu 3G daca am inteles bine.
Mai jos gasiti comunicatul de presa si cateva imagini de la evenimentul reusit de azi.

RS4494_IMG_9900

Prestigio, un brand recunoscut in 75 de tari din intreaga lume, introduce pe piata din Romania seria de tablete Prestigio Visconte care folosesc cele mai noi tehnologii Intel si Windows 8.1. Noile dispozitive sunt in principal destinate segmentului de intreprinderi mici si mijlocii pentru cresterea productivitatii si institutiilor educationale aflate in cautarea de noi solutii digitale pentru procesele educationale.

Seria de tablete Prestigio Visconte este una dintre primele care adopta noul procesor Intel® Celeron® Dual-Core 64-bit cu frecventa de 1.46 GHz si ofera, astfel, o capacitate de procesare de doua ori mai buna si performante grafice de trei ori mai bune decat generatia anterioara de procesoare Intel Atom. Tableta este alegerea potrivita pentru utilizatorii activi aflati in cautarea unui dispozitiv capabil sa satisfaca nevoile de mobilitate, indeplinirea sarcinilor la serviciu si posibilitatile de divertisment. Tableta Prestigio Visconte are o rezolutie de 1200×800, pana la 64 GB capacitate de stocare interna, este disponibila atat cu Windows 8.1, cat si cu Windows 8.1 Pro, in variantele cu Wi-Fi si 3G.

John Cusa, Country Manager, ASBIS Romania: „Tabletele Prestigio Visconte reprezinta o inovatie in cresterea performantei in mediul de business si cel educational, oferind o solutie completa impreuna cu Prestigio MultiBoards (PC-uri All-In-One cu ecrane multitouch). Totul la preturi atractive. Tabletele Prestigio Visconte cu Windows 8.1 beneficiaza de un design intuitiv ce permite utilizarea in mai multe moduri – in modul touch sau cu tastatura si mouse – totul pentru a crea, a vizualiza si a partaja continut digital cu aplicatiile Word, Excel, PowerPoint si OneNote. Cu ajutorul aplicatiilor Microsoft Office conectate la Cloud prin intermediul OneDrive, utilizatorii au acces la documente si setari personale de pe orice dispozitiv si au astfel libertatea de a lucra cum, cand si unde doresc.”

PMP810E3GB_frontUtilizatorii ce aleg noile tablete Prestigio cu Windows 8.1 vor experimenta un ecran de Start usor de personalizat, alaturi de actualizari ale aplicatiilor People, Photos, Mail, Calendar, Skype, precum si stocare in cloud prin OneDrive. Pentru utilizatorii din segmentul comercial, tabletele Prestigio Visconte cu Windows 8.1 Pro sunt o solutie performanta ce asigura acces securizat la datele companiei si functionalitati noi de productivitate, precum posibilitatea de conectare automata la VPN si foldere de lucru. Tabletele Prestigio utilizeaza Windows 8.1 si sunt astfel compatibile cu cea mai mare gama de periferice si dispozitive, inclusiv imprimante, scannere, camere video si multe altele.

Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft Romania: „Windows 8 se impune ca solutie de mobilitate pentru business, aspect intarit atat de solutiile ecosistemului de parteneri Microsoft, cat si de proiectele de mobilitate pe care clientii nostri le implementeaza. Windows 8.1 ofera cea mai integrata, securizata si productiva experienta pe tablete si suntem bucurosi sa lansam astazi inca o solutie in ecosistemul Microsoft de care intreprinderile mici si mijlocii pot beneficia imediat”.

DSC00759Printre beneficiile aditionale aduse de tabletele Prestigio Visconte se numara:

  • Mobilitate crescuta: o zi completa de lucru cu o singura incarcare de baterie si conexiune imediata la Internet via Wi-Fi sau modem 3G cu viteza de 21 Mbps;
  • Dezvoltata pentru portabilitate, tableta Prestigio Visconte are o grosime de 9.9 mm, cantareste doar 550 g si este disponibila in doua variante de culoare: Silver White si Dark Blue;
  • Datorita ecranului capacitiv IPS cu multitouch (in 10 puncte), contrastul este puternic, culorile sunt vii, iar imaginile sunt luminoase, cu un unghi de vizualizare larg;
    • O tastatura optionala Prestigio Bluetooth cu touchpad, care poate fi transformata in stand pentru modul vizualizare.

Seria de tablete Prestigio Visconte este compatibila cu numeroase aplicatii – de la carti, jocuri, fotografii, filme si muzica la aplicatii educationale si de productivitate dezvoltate de partenerii din ecosistemul Microsoft. Este o tableta versatila, usor de utilizat indiferent de mediu. Capacitatea de stocare include un SSD intern de 32GB / 64GB si se poate extinde pana la 64GB prin intermediul cardurilor Micro SD.

Prestigio Visconte urmareste sa creasca productivitatea si eficienta in mediul de business si mediul educational.

Specificatii:

Specificatii

Specificatii2

Bucuresti, 20 februarie 2014 – Prestigio

One response to “Prestigio a lansat in Romania tableta Multipad Visconte cu Windows 8.1/8.1 Pro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.