Lenovo a lansat in Romania noul laptop Thinkpad X1 Carbon Mystique


IMG_2431             Lenovo anunta lansarea oficiala in Romania a noului laptop ThinkPad X1 Carbon Mystique, varful de gama al familiei de dispozitive portabile Thinkpad. Noul laptop, cu un ecran de 14 inci si o greutate de numai 1.28 kg, este extrem de rezistent si performant datorita constructiei sale din fibra de carbon si echipamentelor premium precum tastatura Adaptive Keyboard, bateria cu tehnologie RapidCharge, sistemul patentat de racire si un uimitor ecran ThinkPad ColorBurst Display.

Noul X1 Carbon Mystique este disponibil cu ecran touch cu 10 puncte de atingere, ceea ce imbunatateste acuratetea si responsivitatea navigarii. Ecranul anti-stralucire ThinkPad ColorBurst Display (WQHD, 2560 x 1440) afiseaza un text mult mai clar, cu imagini stralucitoare si culori reale. Varianta HD+ (1600 x 900) este de asemenea disponibila.  IMG_2428

Folosirea noului thinkPad X1 Carbon este acum mai simpla decat oricand, datorita sistemului de control prin gesturi, iar tastatura dispune de tehnologia intuitiva Adaptive Keyboard – care modifica automat functiile si aspectul tastelor suplimentare, in functie de aplicatia care ruleaza.

X1 Carbon Mystique este practic indestructibil, fiind testat conform specificatiilor militare de rezistenta. Construit din fibra de carbon folosita la asamblarea satelitilor, Mystique este cel mai rezistent ThinkPad construit vreodata. Pentru a fi siguri de acest lucru l-am supus la opt teste diferite, in conditii extreme de praf, vibratii, caldura, altitudine, apa si umiditate. Astfel, utilizatorii pot fi relaxati in fata unor inundari sau socuri accidentale, expunerii la caldura sau oricarei intamplari obisnuite pentru cei cu un stil de viata foarte dinamic.

Securitate Business-Class

Echipat standard cu un cititor de amprente, noul X1 Carbon permite logarea pe baza datelor biometrice, astfel incat o simpla atingere de deget devine parola  dumneavoastra. Caracteristicile de securitate Intel® si optiunile vPro maresc nivelul de protectie, iar cipul Trusted Platform Module (TPM) cripteaza si mai profund datele sensibile.

ThinkPad_X1_Carbon_LO_RESPatently Cool: tehnologia termala revolutionara 

Chiar si in design-ul sau ultrasubtire, noul X1 Carbon este mai racoros decat oricand. De fapt am reproiectat palele ventilatorului patentat de Lenovo, astfel incat X1 Carbon sa ofere aceeasi performanta silentioasa si racoroasa pe care clientii o asteapta de la orice ThinkPad.

ThinkPad_X1_Carbon_Flat_Floating_LO_RES
Subtire fara compromisuri

Cu o greutate care porneste de la numai 1.3 kg, noul X1 Carbon este cel mai usor Ultrabook™ de 14 inci de pe planeta. Iar la o grosime de numai 17.72 mm, este cel mai subtire ThinkPad construit vreodata.

Autonomie mai mare

Noul X1 Carbon ofera 9 ore de autonomie la o singura incarcare. Iar daca la finalul zilei mai aveti de lucru, tehnologia RapidCharge incarca bateria pana la 80% in mai putin de o ora.

* Autonomia este bazata pe metodologia MobileMark® 2012 si este un maxim estimativ. Autonomia poate varia in functie de multi factori, precum nivelul de stralucire a ecranului, aplicatiile active, echipamente, setarile de administrare a energiei electrice, varsta bateriei si alte preferinte ale utilizatorului.

Bucuresti, 17 Februarie 2014 – Lenovo Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.