Ixia ofera cele mai performante capabilitati de testare din industrie dedicate centrelor de date de mari dimensiuni


IXIA_LogoPortofoliul extins de produse Xcellon-Multis ofera flexibilitate si cel mai mare numar de porturi din industrie pentru modulele de testare a Ethernetului de mare viteza

Ixia (Nasdaq: XXIA) a anuntat extinderea portofoliului de produse Xcellon-Multis pentru a include un modul de testare cu 12 porturi de 40 GbE, cel mai mare numar de porturi disponibile pe astfel de module. Datorita posibilitatii de a valida ecosistemele retelelor centrelor de date de mari dimensiuni prin adaugarea unor module cu porturi multiple si functionalitatii de fan-out de 10 GbE, solutia Xcellon-Multis le ofera companiilor si furnizorilor de servicii posibilitatea de a testa Ethernetul de mare viteza (HSE), dar si certitudinea ca retelele acestora vor opera la un nivel optim.

Noutati

Odata cu cresterea numarului de aplicatii de cloud, streaming video si multimedia care cer latimi de banda tot mai mari, tehnologiile pentru retelele de telecomunicatii trebuie adaptate pentru a include mai multe porturi de mare viteza, astfel incat sa le poata oferi utilizatorilor o experienta de calitate. In acelasi timp, companiile, furnizorii de servicii si producatorii de echipamente au nevoie de solutii cu care sa testeze si valideze aceste tehnologii si retelele asociate, fara a fi nevoiti sa investeasca suplimentar.

Produsele Xcellon-Multis de la Ixia raspund acestor cerinte, fiind printre cele mai performante solutii de testare si validare a retelelor cu trafic de nivel aplicatie si asigurand suport, incepand din al doilea trimestru din 2014, pentru trafic mixt de nivel aplicatie la viteze de 10 GbE, 40 GbE si 100 GbE. In plus, noile solutii au un impact mai mic asupra mediului inconjurator, costuri reduse de operare si tehnologie fan-out ce face posibil ca un singur port de test sa sustina conexiuni cu viteze diferite.

Xcellon-Multis furnizeaza o modalitate completa de testare, care evalueaza si valideaza retelele de mari dimensiuni si cu o densitate mare de porturi pentru a tine pasul cu nevoia de crestere a latimii de banda datorata volumului tot mai mare de trafic de Internet. Testarea scalabilitatii switch-urilor de mare densitate din centrele de date este esentiala pentru operatorii acestora si pentru producatorii de echipamente. Solutia Xcellon-Multis poate scala pana la sute de porturi de 40GbE si 100GbE, furnizand in acelasi timp:

  • Cel mai mare numar de porturi din industrie pentru modulele native QSFP de 40 GbE (12 sau 6 porturi), ceea ce le ofera clientilor abilitatea unica de a testa si valida tehnologiile pentru retele datorita celei mai mari densitati de porturi de 100/40/10 GbE pentru solutiile de testare HSE.
  • Functionalitate fan-out ce permite reducerea costurilor si a numarului de echipamente necesare pentru cresterea densitatii de porturi si capabilitati de testare la viteze de 10 GbE.
  • Flexibilitate continua si posibilitatea de a testa Ethernetul de mare viteza de la 10 GbE la 100 GbE pe un singur modul de testare.

Comentarii din industrie

„Cerintele retelelor cresc pe zi ce trece, iar solutiile inovatoare de la Ixia precum Xcellon-Multis satisfac nevoile industriei in materie de testare a Ethernetului de mare viteza si le permit producatorilor de echipamente sa depaseasca asteptarile clientilor”, a declarat Nick Lippis, The Lippis Report. „Un test facut recent cu ajutorul solutiilor Xcellon-Multis folosind module de 40 GbE totalizand 288 de porturi a aratat abilitatea acestora de a evalua in mod corect tehnologiile de retea si de a furniza produsele de calitate pe care si le doresc clientii, alaturi de flexibilitate si suport pentru diferite viteze de Ethernet.”

„Ixia isi doreste sa le furnizeze clientilor solutii inovatoare care sa permita implementarea rapida si sigura a tehnologiilor pentru retele”, a mentionat Charles Seifert, Senior Product Manager, Ixia. „Extinderea portofoliului de solutii Xcellon-Multis se traduce printr-o flexibilitate mai mare pentru testarile HSE, oferind resurse clare pentru validarea retelelor si garantandu-le clientilor accesul permanent la servicii”, a adaugat acesta.

Bucuresti, februarie 2014Ixia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.