LG G Flex, smartphone-ul cu ecran curbat, este testat prin programul Orange Smartphone Tester


LGGFLEX_610x335Programul Orange Smartphone Tester aduce astazi cel mai nou smartphone al momentului, LG G Flex, pe care pasionatii de gadgeturi il pot testa timp de 3 saptamani.

Prin intermediul Orange Smartphone Tester sunt selectati mai multi utilizatori, atat abonati Orange, cat si bloggeri, care au ocazia sa testeze smartphone-urile impreuna cu serviciile Orange. Acestia pot relata experienta de utilizare pe pagina de review-uri a Orange Romania, www.orange.ro/reviews/smartphone-tester, precum si in cadrul retelelor sociale.

Dotat cu un ecran de dimensiuni generoase, cu diagonala de 6 inchi si rezolutia de 720×1.280 pixeli, LG G Flex este ideal pentru a vizualiza videoclipuri, documente sau fotografii. In plus, camera foto de 13 MP capteaza momentele importante in obiectiv oferind acuratete imaginii.

LG G Flex aduce o noutate in ceea ce priveste noua generatie de smartphone-uri, fiind primul smartphone flexibil din lume. Dupa testarea mai multor forme de curbura, s-a constatat ca forma preferata a consumatorilor a fost cea cu o curbura de 700 mm si a fost selectata ca fiind cea mai confortabila dintre cele 4 testate. In plus, un procent mare al consumatorilor prefera forma de curbura a telefonului in locul telefoanelor plate.

Designul ergonomic urmeaza linia fetei, a urechii si acopera toata suprafața gurii pentru a avea cea mai buna calitate a sunetului. De asemenea, permite sunetului sa creasca cu 3 decibeli in comparație cu telefoanele normale.

Mai multe informatii despre program si regulament sunt disponibile pe http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester.

Bucuresti, 5 februarie 2014 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.