Aplicatia gratuita Qfile pentru Windows Phone 8 – conexiunea mobila la datele stocate pe serverul QNAP


Winpho_QnapQNAP a lansat versiunea aplicatiei Qfile pentru dispozitivele cu sistem de operare Windows Phone 8. Disponibila anterior pentru iOS si Android, aplicatia le permite utilizatorilor de Windows Phone 8 sa acceseze de la distanta, sa administreze si sa partajeze fisierele de pe Turbo NAS. Totodata, fotografiile, clipurile si alte documente realizate cu telefoane inteligente si tablete vor putea fi transferate direct pe serverele de stocare QNAP, via Internet sau WiFi.

“Suntem incantati sa introducem prima noastra aplicatie pentru ecosistemul Windows Phone 8 si sa le oferim utilizatorilor nostri mai multe optiuni de acces”, a declarat Jason Hsu, manager de produs la QNAP. “Qfile este o aplicatie extraordinara, care permite administrarea usoara a functiilor serverului Turbo NAS. Speram ca utilizatorii de dispozitive cu sistem Windows Phone 8 sa se bucure de toate avantajele controlului de la distanta pentru a-si îmbunatati propria experienta digitala” a mai adaugat acesta. qnap_ts212p_4

Qfile este o aplicatie gratuita care ofera utilizatorilor posibilitatea de a accesa de la distanta unul sau mai multe servere Turbo NAS. Aceasta permite accesul facil, managementul si partajarea continutului pe Turbo NAS si incarcarea fisierelor direct de pe dispozitivul mobil.

Utilizatorii vor putea salva fotografiile realizate cu telefonul mobil direct pe serverul de acasa, prin Internet. Scenariul de folosire implica astfel un backup binevenit pentru datele mobile. Prin Qfile, muzica si filmele de pe TurboNAS vor putea fi redate direct pe telefon sau tableta. Mai mult, materialele vor putea fi afisate si pe ecrane mai mari prin DLNA. Aplicatia vine în ajutorul persoanelor care vor sa acceseze fisiere stocate la birou sau acasa, avand posibilitatea de a crea linkuri de download de pe QNAP, atunci cand vor sa partajeze informatiile cu alti colaboratori.

Aplicatia Qfile poate fi descarcata gratuit din magazinul Windows Phone Store accesand: http://goo.gl/DsxkDK.

Bucuresti, 5 februarie 2014 QNAP Systems

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.