“Doar 6 zile” – KLM lanseaza 6 zile de oferte speciale catre destinatii din intreaga lume


Buenos_Aires_RO

KLM lanseaza 6 zile de oferte speciale catre destinatii din intreaga lume

 KLM lanseaza astazi 6 zile de preturi promotionale la peste 25 de destinatii intercontinentale. Campania “Doar 6 zile” desfasurata pe www.doarsasezile.ro va rula in perioada 5 – 10 Februarie 2014 si va include reduceri de pana la 40% fata de preturile de lista.

 

Vedetele acestei promotii sunt destinatii din Asia si America Centrala si de Sud, preturile incepand de la 499 euro. Sunt incluse marile metropole asiatice Beijing (499 EUR), Guangzhou (539 EUR), Kuala Lumpur (559 EUR), Osaka (599 EUR), Singapore (539 EUR), Shanghai (529 EUR) dar si destinatii exotice perfecte pentru luna de miere, precum Bali – Denpasar (699 EUR).DSC02518

Pentru America Centrala si de Sud, in lista de destinatii promotionale se regasesc Panama City (629 EUR), Buenos Aires (699 EUR) si Lima (899 EUR).

Perioada de calatorie a biletelor la promotie este pana pe 15 iunie 2014 pentru zborurile transatlantice si pana pe 19 iunie 2014 pentru celelalte destinatii. Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti catre destinatiile vizate.

Panama_City_ROBiletele pot fi rezervate pe www.klm.com sau la agentiile de turism partenere.

„Dupa succesul inregistrat de campania KLM – „Doar 6 Zile” din toamna anului trecut, am decis stabilirea unei noi perioade promotionale de 6 zile, in care toti pasionatii de vacante sau cei care calatoresc in interes de afaceri isi pot rezerva biletul de avion pentru urmatoarea calatorie la preturi cu pana la 40% mai mici. Pentru anul 2014 ne propunem sa crestem frecventa promotiilor, dar si numarul destinatiilor la preturi promotionale.’’ a declarat Nicoleta Visan, Marketing Manager Air France KLM Romania.

Bucuresti, 05.02.2014 – KLM Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.