Ixia ajuta dispozitivele mobile sa sustina performanta retelelor Wi-Fi


IXIA_Logo

Ixia le permite dispozitivelor mobile sa sustina

performanta retelelor Wi-Fi la nivel global

Ixia (Nasdaq:XXIA) asigura un nivel optim de fiabilitate si performanta pentru dispozitivele mobile cu ajutorul noii solutii de testare WaveDevice, solutie care le ofera utilizatorilor o experienta deosebita atunci cand folosesc retelele Wi-Fi. Dispozitivele mobile actuale trebuie sa sustina aplicatii si servicii disponibile in timp real, iar WaveDevice incorporeaza tehnologia de varf a companiei Ixia in materie de testare si validare a retelelor LAN wireless (WLAN) astfel incat dispozitivele mobile sa poata face fata cresterii accelerate a gradului de utilizare la nivel mondial.

In prezent, pentru multe dispozitive mobile, retelele Wi-Fi reprezinta singura posibilitate de a se conecta la Internet si, din ce in ce mai des, ele trebuie sa sustina servicii de importanta vitala, de la apeluri video si voce in timp real la servicii de urgenta in spitale, solutii de comunicatii unificate (unified communications) si resurse in cloud pentru companii. Utilizatorii individuali, dar si companiile isi doresc sa se bucure oricand si oriunde de o experienta de calitate, insa numarul tot mai mare de utilizatori si nevoia lor de a fi permanent conectati pun la incercare limitele dispozitivelor mobile noi si traditionale.

Caracteristicile importante ale solutiei WaveDevice 

Pornind de la riscurile tot mai mari datorate performantei scazute a dispozitivelor, solutia WaveDevice de la Ixia le ofera producatorilor posibilitatea de a-si asigura succesul unui nou produs inca din faza de proiectare. Ixia ofera singura solutie comerciala din industrie care maximizeaza si valideaza performanta dispozitivelor cu capabilitati Wi-Fi, permitandu-le producatorilor:

  • Sa scurteze timpul necesar lansarii pe piata a unui dispozitiv, oferindu-le posibilitatea de a identifica exact si de a optimiza modul in care vor functiona noi modele.
  • Sa evalueze performanta produsului pentru o mare varietate de configuratii a punctelor de access Wi-Fi.
  • Sa simuleze repede si usor modul in care se comporta dispozitivele in retele live si in contextul serviciilor de roaming, a interferentelor si a functionarii in paralel cu alte dispozitive Wi-Fi.
  • Sa mareasca aria de acoperire a testelor, reducand, in acelasi timp, costurile datorita metodelor de testare repetabile si automatizate pentru o gama larga de medii Wi-Fi.

Comentarii din industrie

„Identificarea problemelor de performanta pentru o solutie Wi-Fi poate constitui o provocare, in special atunci cand aceste probleme rezulta din performanta scazuta a dispozitivelor clientilor”, a spus Craig Mathias, Principal, Farpoint Group. „Solutia WaveDevice de la Ixia poate ajuta dezvoltatorii, inginerii de testare si din teren sa localizeze si sa inteleaga repede, cu precizie si eficient din punct de vedere al costurilor, toate problemele de performanta ale dispozitivelor.”

„Utilizatorii nu mai sunt deloc dispusi sa accepte un nivel scazut de performanta al dispozitivelor mobile pe care le detin”, a mentionat Joseph Zeto, Director of Product Marketing, Ixia. „In acest context, producatorii de dispozitive risca sa piarda din cota lor de piata daca produsele nu corespund asteptarilor de calitate ale utilizatorilor. Cu ajutorul solutiei WaveDevice, clientii nostri pot fi siguri ca livreaza de fiecare data dispozitive cu Wi-Fi performante si de incredere.”

Bucuresti, 28 ianuarie 2014 Ixia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.