Produsele lansate de Samsung la CES 2014 sunt disponibile pe pietele europene


105 inch CURVED UHD TVSamsung Electronics Co. Ltd. anunta disponbilitatea pe pietele europene a produselor lansate in cadrul editiei de anul acesta a CES, cel mai mare targ de tehnologie. Astfel, prima serie de televizoare curbate UHD, GALAXY Camera 2, Note Pro si Tab Pro, camera NX30 si Samsung ATIV Book sunt prezentate saptamana aceasta in cadrul evenimentului Samsung European Forum ce se desfasoara la Malaga, Spania.

 

Televizoare UHD mai performate si prima serie de televizoare UHD curbate

Anul acesta, Samsung a extins gama de televizoare UHD cu cel mai mare UHD din lume, de 110 inci, un set de sase televizoare curbate, precum si primul si cel mai mare televizor curbat UHD de 105 inci. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, televizoarele UHD ofera cea mai buna calitate a imaginii de pana acum.

In cazul televizoarelor cu ecran curbat, algoritmul Auto Depth Enhancer, tehnologia PurColor si curbura optima de 4200R ofera o puternica experienta de vizionare: cea mai buna calitate a imaginii de la o distanta normala de vizualizare de 3-4 metri, culori intensificate si efect 3D fara a fi necesara purtarea ochelarilor.Samsung ATIV One7 2014 Edition_1

ATIV One7 Editia 2014 si Ativ Book 9 Editia 2014

Familia ATIV se imbogateste anul acesta cu doi noi membri. Ativ One7 Editia 2014 ofera convergenta perfecta PC-Mobile cu smartphone-urile GALAXY. Avand o capacitate de stocare de 1TB, dispozitivul actioneaza ca un serviciu cloud sigur care le permite utilizatorilor sa acceseze si sa salveze fotografii, filme, muzica si documente oricand, oriunde, prin intermediul Samsung Link. Mai mult, cu un design inovator si prietenos, ATIV One7 Editia 2014 este un all-in-one PC care le ofera ultizatorilor o experienta multimedia absolut captivanta.

Pe de alta parte, noul notebook, ATIV Book 9 Editia 2014, echipat cu sistemul de operare Windows, are un design atragator, cu un corp subtire si usor si un ecran mare, pentru mobilitate si productivitate. De asemenea, display-ul de 15,6 inci ofera o luminozitate imbunatatita cu 20%, o rezolutie cu 125% mai mare fata generatia anterioara Book 9, si un unghi larg de vizualizare.

TabPRO (8.4)GALAXY Note Pro siTab PRO (12,2 inci)

Samsung a extins si portofoliul de tablete odata cu lansarea GALAXY Note Pro si Tab PRO, ce prezinta in premiera mondiala display-ul de 12,2-inci WQXGA Widescreen (16:10), cu o rezolutie de peste 4 milioane de pixeli (2.560×1.600), potrivita pentru orice tip de continut. Avand o zona de vizualizare mai mare, ecranul le permite utilizatorilor sa se bucure de o redare video uimitoare Full HD. De aceea, seria GALAXY Note Pro si Tab PRO imbina stilul elegant si performanta puternica intr-un singur dispozitiv.

Galaxy Camera 2 1Samsung extinde portofolioul de camere SMART cu NX30 si GALAXY Camera 2

Utilizatorii pot capta acum toate momentele furmoase in imagini de cea mai buna calitate cu noile camere foto SMART lansate de Samsung in Europa. Senzorul de mari dimensiuni APS-C CMOS de 20,3MP al camerei NX30 garanteaza culori vii, imagini de inalta calitate si detaliate. Sistemul de focalizare automat Samsung NX AF System II asigura un auto-focus precis si rapid surprinzand inclusiv scenele in miscare rapida.

NX30 and 16-50mm 3In plus, NX30 include performantul procesor de imagine DRIMeIV care aduce o experienta de fotografiere de neegalat si capabilitati de film Full HD 1080/60p. Functiile video avansate fac din NX30 solutia ideala pentru producatorii de filme in cautarea unui aparat foto de mici dimensiuni, dar de inalta performanta. Ducand mai departe succesul tehnologiei Samsung SMART CAMERA, functiile ca NFC, Wi-Fi,Tag & Go, Photo Beam, MobileLink, Auto-Share, Remote Viewfinder Pro, Dropbox ale NX30 ofera conectivitate de ultima generatie ceea ce face mai usoara ca niciodata atat distribuirea, cat si transferul imaginilor.

GALAXY Camera 2 beneficiaza de toate avantajele platformei Android. Navigarea cu usurinta in meniul dispozitivului, bateria cu o durata de viata extinsa (2.000 mAh), display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 inci, imaginile clare si detaliile in culori vii (datorita senzorului BSI CMOS de 16 MP sia zoom-ul optic de 21x), procesorul Quad-Core de 1,6 GHz cu 2 GB de RAM, fac din GALAXY Camera 2 un dispozitiv foarte rapid, intuitiv si performant. Mai mult, functiile precum Smart Mode sau Multi Motion Video permit utilizatorilor 28 de moduri de fotografiere precum si setarea vitezei de captare a filmelor, incurajand un mod de fotografiere creativ si usor de realizat.

Bucuresti, 27 ianuarie 2014 – Samsung Electronics Co.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.