ASUS a prezentat ROG Swift PG278Q, un monitor premium pentru jocuri


rog_swift_pg278q_01             ASUS a anuntat monitorul de jocuri ROG Swift PG278Q cu diagonala de 27 inci. Swift PG278Q are rezolutie WQHD (2560 x 1440), rata de refresh rapida de 120+ Hz si timp de raspuns de 1ms, fiind deosebit de ergonomic prin ajustarile de pozitie permise de stand. Fiind primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, monitorul imbunatateste experienta de joc.

Experienta de joc captivanta cu efecte vizuale remarcabile
Utilizatorii vor spune adio imaginilor neclare si latentelor gratie ratei de refresh de peste 120Hz si a timpului de raspuns de 1ms, perfect pentru a obtine un avantaj competitiv in toate jocurile. Actiunea devine mai fluida, monitorul avand un raspuns mai bun. rog_swift_pg278q_03

ROG Swift PG278Q integreaza GamePlus, o functie exclusiva ASUS. GamePlus consta intr-un meniu OSD care afiseaza un reticul si un cronometru peste imaginea redata de monitor. Jucatorii pot selecta unul dintre cele patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, in timp ce cronometrul le permite gamerilor sa vada timpul ramas in jocurile de strategie real-time. Aceste instrumente permit jucatorilor sa exerseze si sa-si imbunatateasca performantele.

ROG Swift PG278Q ofera o multime de optiuni precum: DisplayPort 1.2 pentru iesire WQHD nativa, doua porturi USB 3.0, montare VESA pe perete si un stand versatil cu rotire, inclinare, pivotare si ajustare pe inaltime pentru obtinerea pozitiei ideale a monitorului.

Prin managementul inteligent al cablurilor se evita situatiile neplacute, in timp ce rama subtire de numai 6mm face ca ROG Swift PG278Q sa fie optiunea ideala pentru configuratiile multi-display. Un alt punct forte, ce imbunatateste experienta utilizatorului, este joystick-ul cu 5 cai care simplifica navigarea prin meniul OSD.

Primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC
ROG Swift PG278Q este primul monitor WQHD din lume cu tehnologie NVIDIA G-SYNC. NVIDIA G-SYNC este o tehnologie revolutionara pentru monitoare care sincronizeaza rata de refresh a panoului cu cea a placii video. ROG Swift PG278Q elimina erorile de intercalare a cadrelor, minimizeaza tremuratul si latentele imaginii, oferind in jocuri o imagine cat mai fluida. Cu tehnologia G-SYNC, obiectele apar mai clare si mai bine conturate in timp ce actiunea jocului este mai fluida si cu un raspuns mai bun.

rog_swift_pg278q_04Specificatii ROG Swift PG278Q
– Ecran: 27″ WQHD 2560 × 1440 (16:9)
– Rama subtire de 6mm pentru scenarii multi-monitor
– Dimensiune pixel: 0.233mm
– Luminozitate: 350cd/m²
– Numar de culori: 16.7M
– Rata de reimprospatare: peste 120 Hz
– Timp de raspuns: 1ms (GTG)
– Conectivitate: DisplayPort 1.2, 2 porturi USB 3.0
– Ajutari permise de stand: inclinare (+20° ~ -5°), rotire (+60° ~ -60°), pivotare (90° in sensul acelor de ceas), reglarea inaltimii (0 ~ 120mm)
– Suport de montare pe perete: VESA (100 × 100mm)
– Functii speciale ASUS: GamePlus si joystick OSD de navigare in meniu

 

Bucuresti, 10 ianuarie 2014Asus Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.