Samsung dezvaluie prima serie de televizoare curbate Ultra High Definition (UHD)


Curved UHD(U9000)_StandSamsung Electronics Co., Ltd. lanseaza prima sa linie de televizoare curbate Ultra High Definition (UHD) si anunta gama 2014 de televizoare curbate si UHD. Noul portofoliu de produse consolideaza lidershipul Samsung in TV si seteaza o noua piatra de hotar in materie de inovatie, design si continut. Totodata, in cadrul CES 2014, Samsung a anuntat extinderea parteneriatelor cu producatorii de continut pentru a accelera adoptia tehnologiei UHD de catre utilizatori, oferindu-ule acestora acces la continut 4K.

 

In 2013, un an de referinta pentru Samsung, compania a lansat trei televizoare UHD care au starnit interesul consumatorilor pentru noua tehnologie si a lansat, de asemenea, primul televizor curbat. In 2014, Samsung demonstreaza lidership-ul in noi tehnologii, accelerand adoptia lor prin extinderea gamei cu cel mai mare UHD din lume, de 110 inci, un set de sase televizoare curbate, precum si primul si cel mai mare televizor curbat UHD de 105 inci.105'Curved UHD_Back

 

Primii care creeaza cea mai captivanta experienta

Noua gama ofera o puternica experienta de vizionare, schimband in mod fundamental modul in care oamenii percep televizoarele. Ecranul curbat prezinta materialele video intr-un mod ce nu poate fi experimentat pe ecranele plate. In plus, campul mai mare de vizualizare creeaza un efect panoramic care face ecranul sa para si mai mare.

 

Pentru a maximiza avantajele televizoarelor curbate, Samsung a dezvoltat o curbura optima de 4200R, capabila sa redea cea mai buna calitate a imaginii de la o distanta normala de vizualizare de 3-4 metri. Mai mult, datorita algoritmului Auto Depth Enhancer, care ajusteaza automat contrastul pentru o profunzime mai ridicata a imaginii, televizoarele curbate ofera un efect 3D fara a fi necesara purtarea ochelarilor. Totodata, culoarea redata de televizoarelor curbate este intensificata datorita tehnologiei PurColor.

 

Flat UHD(U8550)_frontLansarea unei linii mai mari si mai performante de televizoare UHD

Cu o rezolutie mai mare de patru ori fata de cea Full HD, televizoarele UHD ofera o calitate a imaginii ce nu a fost depasita pana acum. Materialele UHD arata spectaculos la rezolutia 4K pe televizoarele Samsung UHD. Datorita functiei de UHD upscaling, specifica tuturor televizoarelor Samsung UHD, telespectatorii vor viziona cea mai buna calitate a imaginii, indiferent de sursa acesteia. Aceasta tehnologie permite transformarea imaginii intr-un algoritm in patru pasi pentru imbunatatirea imaginii de la HD sau Full-HD pana la o imagine aproape de standardul UHD (Ultra High Definition), printr-o serie de reglaje ale urmatoarelor functii: acuratetea imaginii, luminozitate, contrast, detaliu. In plus, tehnologia UHD Dimming contribuie la optimizarea calitatii imaginii, prin procesarea fiecarui bloc de imagine, transmitand nuante de negru mai profunde si un contrast imbunatatit.

 

Prin cele trei serii de televizoare UHD – S9, U9000 si U8500 –Samsung va oferi in 2014 o linie completa de modele Smart UHD TV la dimensiuni incepand cu 50 inci pana la uimitoarea dimensiune de 110 inci, atat plate cat si curbate, consumatorii putand alege modelul care se potriveste cel mai bine stilului lor de viata.

 

Curved UHD(U9000)_FrontExperienta Smart: mai Smart, mai usor si mai rapid ca niciodata

Televizoarele Smart Samsung sunt mai usor, mai rapid si mai distractiv de folosit. Functia Multi-Link permite multitasking pe ecran, permitand utilizatorilor sa se bucure si mai mult de experienta lor TV, prin impartirea ecranului in mai multe cadre. In timpul programelor TV, utilizatorii pot folosi ecranul din dreapta pentru a naviga pe internet, viziona continut YouTube sau alte tipuri de informatii. De asemenea, functia Smart Hub este mai intuitiva si mai usor de accesat datorita noii modalitati de organizare a continutului.

 

Experienta Smart TV este sporita si datorita procesorului Quad Core imbunatatit. De fapt, procesorul QuadCore Plus este de doua ori mai rapid, oferind utilizatorilor o navigare mai rapida.

 

Linia de televizoare UHD Samsung include:

 

  • Televizorul curbat Samsung UHD de 105 inci – Primul si cel mai mare televizor curbat UHD – Modelul prezinta un display mare, design curbat, fiind cel mai mare televizor cu display 21×9. Rezultatul: o experienta cu adevarat cinematica in sufragerie.

 

  • Seria U9000 de televizoare UHD Samsung – Primul televizor curbat UHD Seria U9000  ofera imagini 4K si un camp de vizualizare mai larg, generand o experienta de neegalat. De asemenea, culorile sunt incredibil de detaliate, fara a pierde niciun detaliu. Seria U9000 va fi disponibila la dimensiunile de 78 inci, 65 inci si 55 inci.

 

  • Seria S9 de televizoare UHD Samsung – Cel mai mare ecran UHD Seria de televizoare Samsung S9 se extinde cu modelul de 110 inci, care prezinta cel mai mare ecran UHD. Aceasta serie de televizoare schimba paradigma designului TV prin introducerea Frame TV. Acest concept reprezinta un progres fata de designul patrulater al ecranelor de mari dimensiuni din trecut. Avand la baza tehnologia Samsung de compresie a ecranului, display-ul are o structura puternica si stabila, fiind si subtire. Seria S9 va fi disponibila la o dimenisune a ecranului de 110 inci, precum si la cea deja lansata anterioare de 85 inci.

 

  • Seria U8500 de televizoare UHD Samsung – Calitate avansata a imaginii UHD Seria U8500 ofera rezolutie UHD, claritate de neegalat si calitate a imaginilor. Televizorul analizeaza sursa semnalui si reduce artefactele, pentru imagini la o calitate superioara. Aceasta serie va fi disponibila in cinci dimensiuni ale ecranului: 75 inci, 65 inci, 60 inci, 55 inci si 50 inci.

 

Samsung intentioneaza sa ofere la nivel global un serviciu de continut UHD prin parteneriate cu numerosi lideri in furnizarea de continut video, cum ar fi Amazon, Netflix, M-Go, precum si cu furnizoriul de cablu Comcast si cu cel de satelit TV – DirecTV. Posesorii de televizoare UHD se vor bucura de continut UHD variat in cel mai simplu si comfortabil mod, descarcand aceste aplicatii din Smart Hub.

Bucuresti, 7 ianuarie 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.