Allview lanseaza tableta AX4 Nano


ax4-nano-semi-profil_portrait          Allview  lanseaza astazi tableta AX4 Nano. Noul device are un display de 7 inch, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, doua camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„AX4 Nano imbina functiile unui smartphone cu cele ale unei tablete, fiind un gadget indispensabil pentru persoanele active si dinamice. Noul device ofera o interfata prietenoasa, o experienta de utilizare placuta si o serie de functii utile”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.ax4_nano_poza_principala_iconuri

Designul tabletei ofera o experienta placuta la fiecare utilizare, iar dimensiunea de 7 inch a display-ului face din AX4 Nano un device mobil perfect pentru navigat pe internet, E-book-uri si vizualizare fotografii. Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia. AX4 Nano recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms. Tableta ofera conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO si Bluetooth.

 

Noul device Allview este dotat cu o camera principala de 3MP cu functie de inregistrare video si capturare vocala. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video.

 

AX4 Nano este compatibila cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Tableta este disponibila in doua variante de culoare, alb si negru, si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 409 lei.

Brasov,  7 ianuarie 2014 – Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.