Ofertele speciale de Craciun de la COSMOTE


Dubleaza magia COSMOTE postpaidCraciunul este acea perioada din an cand magia invadeaza casele cu bucurie, iar oamenii petrec mai mult timp povestind cu cei dragi la telefon, trimitand urari prin SMS-uri sau navigand pe internet pentru a gasi cadoul perfect pentru familie si prieteni. In acest an, COSMOTE are o noua campanie promotionala si intensifica magia sarbatorilor, oferind beneficii duble pentru clientii cu abonament si prepaid.

„Beneficiile dublate permit clientilor nostri sa impartaseasca de doua ori mai multe povesti, mai ales in perioada sarbatorilor, bucurandu-se astfel pe deplin de experienta telefoniei mobile, fara sa isi faca griji in privinta costurilor. Mai mult, prin intermediul ofertei convergente cu Romtelecom, dovedim inca o data ca avem intotdeauna in vedere furnizarea celui mai bun raport calitate – pret atunci cand proiectam produsele si serviciile noastre”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segment Rezidential Romania.Dubleaza magia COSMOTE prepaid

Clientii cu abonament ai COSMOTE Romania au acum disponibile beneficii duble, in plus fata de cele deja existente in portofoliul COSMOTE Free. Astfel, numarul de minute nationale si internationale zona 1 va fi dublat pentru clientii care aleg abonamentele COSMOTE Free S sau M pentru o perioada contractuala de 24 de luni. De asemenea, clientii care aleg abonamentul COSMOTE Free L sau Free XL vor primi dublul traficului recomandat. Alaturi de beneficiile duble, portofoliul de abonamente COSMOTE Free continua sa ofere internet nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitata – in retea si catre reteaua fixa Romtelecom si SMS-uri nelimitate in retea.

In plus, COSMOTE completeaza promotia la abonamente prin oferirea unei reduceri de 20% din valoarea abonamentului lunar de voce sau date COSMOTE, daca acesta este activat impreuna cu un serviciu Romtelecom (Variat, Extra sau Maxim) in reteaua magazinelor COSMOTE, pana pe 15 ianuarie 2014. Reducerea de 20% se aplica atat planurilor tarifare COSMOTE de voce sau date, cat si abonamentului de televiziune de la Romtelecom si este disponibila pentru o durata de 12 luni pentru contractele semnate pe 24 luni.

In acelasi timp, pentru clientii prepaid, COSMOTE ofera apeluri si SMS-uri nelimitate in retea si de asemenea beneficii duble pentru extraoptiunile Start Unlimited (5 euro credit), Super Unlimited (6 euro credit) si Premium (9 euro credit). Bonusul de Sarbatori este disponibil pentru clientii care activeaza sau reactiveaza extraoptiunile mentionate mai sus. Astfel, de exemplu, ca urmare a beneficiilor suplimentare incluse in extraoptiunea Super Unlimited, noua oferta prepaid va consta in apeluri nelimitate in reteaua COSMOTE, SMS-uri nelimitate nationale, inclusiv in reteaua COSMOTE, 6.000 de minute catre reteaua fixa Romtelecom, 350 de minute nationale/internationale catre retele fixe si mobile din Uniunea Europeana si 200 MB trafic de date. Bonusul (care nu va fi recurent) trebuie solicitat de client in fiecare luna printr-un SMS trimis la 9627, fara costuri.

Mai multe detalii despre oferta promotionala completa sunt disponibile pe www.dubleazamagia.ro.

Bucuresti, 27 noiembrie 2013 – COSMOTE Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.