Meritam si noi o scurta vacanta


IMG_9269             A fost un an greu dar si frumos (si inca nu s-a incheiat), atat din punct de vedere profesional  cat si personal. Am calatorit mult, inchidem anul cu 8 tari si vreo 14 plaje diferite vizitate, blogul face 2 ani si a evoluat mult peste asteptari asa ca meritam o vacanta faina asa de sfarsit de an. Sigur am avut parte de vreme frumoasa toamna asta, dar se strica si vine frigul, asa ca noi o mai lungim un pic, zburam catre inceput de vara, inspre America de Sud.

De ce America de Sud? Ca ne fascineaza, prin natura ei, prin peisajele unice, natura in mare parte neatinsa, si prin oamenii calzi. Vom vizita si restul tarilor de pe acest continent fascinant, acum incepem cu Argentina si Uruguay.

DSC03711

De ce chiar Argentina? Pentru ca si eu si Adina suntem mari fani al steak-ului argentinian adevarat, Black Angus desigur. Ne-am antrenat in cele mai bune steakhouse-uri atat la noi cat si in Budapesta, si acum vrem sa vedem cum e la el acasa 🙂

Sigur va intrebati ce gadgeturi ducem cu noi?  Ei nu asa multe, dorim sa savuram momentele frumoase si locurile spectaculoase, deci vom avea cu noi doar urmatoarele: cele mai bune smartphone-uri din punct de vedere al camerei, Nokia Lumia 1020 (41 Mpx-eli) si Sony Xperia Z1 (20 Mpx), (va fi un duel  al gigantilor de megapixeli), desigur MOTOROLA Razr HD-ul personal si cea mai buna tableta vanduta sub brand romanesc, Allview Viva H8, Un mirorrless capabil Nex-7 de la SONY, recomandat de Simion Buia, si multumiri Sony Romania (prin Smartpoint), si batranul meu bridge Canon SX H40-HS al carei zoom optic de 35x poate sa prinda bine, 2 baterii externe (in total 8.000 mAh-eri) care ne pot asigura 3-4 zile de autonomie si fara prize si un minitrepied. Spre dezamagirea unora nu vom lua cu noi notebook/laptop/netbook/ultrabook/convertibil desi am primit cateva oferte de la branduri renumite,  dorind sa limitam bagajele si grija cu echipamentul. Asa ca vom posta doar poze facute cu telefonul, dar fiind vorba de Lumia 1020 si Sony Xperia Z1 sper ca reusite.

DSC02181Vom mai avea cu noi si un action cam interesant ion Air Pro Plus (in curand la vanzare si la noi) cu care speram sa captam imagini spectaculoase din apropierea celei mai spectaculoase parti al cascadei Iguazu, Garganta del Diablo, ajungand cu barca pneumatica in apropierea lui. Desigur vor urma cateva episoade de jurnal de calatorii, review-ul echipamenteleor/gadgeturilor folosite si inca cateva surprize despre care vom vorbi la momentul lor.

Nu vom uita acasa nici walkie-talkie-ul MOTOROLA TLKR T6, economisind sume frumoase la comunicare (roamingul in afara UE e scump inca), ca eu mereu raman in urma fotografiind diferite obiective.

Vom fi echipati exclusiv in Columbia Sportswear si Camel Active, deoarece sunt branduri de top in materie de outdoor, cu care ne identificam.

Ne vedem la sfarsitul lui Noiembrie fix la timp sa ne gaseasca Mosul cu cadourile 🙂

One response to “Meritam si noi o scurta vacanta

  1. Pingback: Argentina Holiday – Inca-n Europa, prin Madrid si Toledo | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.