Subtire, luminos si economic – noul monitor profesional de la Sharp


PN-U473_real_estate

Trei modele noi in gama de monitoare profesionale ale celor de la Sharp: PN-U553 (55″), PN-U473 (47″) si PN-U423 (42″)

Prin lansarea seriei PN-U in gama de monitoare profesionale, Sharp si-a marit portofoliul, care se numara in prezent printre cele mai extinse de pe piata. Sharp a lasat companiile concurente cu mult in urma, punand la dispozitie monitoare cu ecrane a caror dimensiune variaza de la 32” la 90”.

Monitoarele sunt usor de instalat si sunt echipate cu ecrane realizate pe baza celor mai inovatoare solutii si tehnologii de ultima ora.  Sunt extrem de subtiri, asigura o luminozitate ridicata si un consum energetic redus. Ecranele sunt adaptate pentru o multime de aplicatii: – pot fi utilizate in magazine, in centre comerciale si birouri, precum si in spatii publice, cum ar fi aeroporturi si gari.PN-U553_airport1

Monitoarele profesionale de la Sharp, inclusiv cele din seria nou lansata sunt fiabile si asigura o luminozitate ridicata, economisirea energiei, iluminare de fundal pe leduri foarte eficienta, design elegant si un mod de functionare silentios timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana”, afirma Robert Hubluk, Director de vanzari Visual Solution pentru sudul Europei de Est.

Luminozitate ridicata

Toate monitoarele din seria PN-U prezinta o luminozitate ridicata – 700 cd/m² pentru modelele de 55″ si 47″ si 500 cd/m² pentru modelul de 42″. In plus, imaginea de o calitate extraordinara face ca aceste monitoare sa reprezinte solutia ideala pentru afisarea imaginilor si a informatiilor in spatiile publice inchise sau partial deschise, precum centre comerciale, gari si aeroporturi, unde lumina ambianta este foarte puternica.

Design elegant

Datorita designului elegant si greutatii reduse, monitoarele pot fi montate cu usurinta pe perete in pozitie orizontala sau verticala, chiar si intr-un spatiu foarte restrans. Telecomanda cu infrarosu, impreuna cu meniul usor de utilizat, afisat pe ecran faciliteaza instalarea acestor monitoare.

24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana

Monitoarele PN-U utilizeaza iluminarea din fundal cu ajutorul ledurilor de pe margine, ceea ce inseamna nu numai ca sunt extrem de subtiri (intre 55 si 57 mm in cel mai ingust punct), ci prezinta, de asemenea, un consum  energetic foarte scazut si sunt foarte rezistente. Prin urmare, pot fi utilizate timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

 

 

PN-U553_sideButoanele si conectorii

Monitoarele pot fi controlate in retea sau cu ajutorul interfetei RS232C. Gama extinsa de conectori (inclusiv porturile DisplayPort, HDMI si DVI-D) asigura versatilitatea acestora.  Intrarea analogica pentru semnale video si iesirea audio liniara asigura compatibilitatea cu sistemele mai vechi. Interfata DVI-D permite conectarea a pana la 5 ecrane intr-un singur lant si apoi afisarea aceleiasi imagini pe toate ecranele conectate.

Preturi informative de retail in euro

PNU423

1 310  

PNU473

1 990   

PNU553

3 070  

30 Octombrie, Bucuresti – Sharp Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.