Happy Tour lanseaza „Happytargul online de calatorii”


DSC00939Compania Happy Tour iese din nou din tiparele tradiţionale cu ocazia unui targ de turism şi lanseaza „Happytargul online de calatorii” direct pe site-ul http://www.happytour.ro, oferindu-le turiştilor posibilitatea sa işi planifice online urmatoarea vacanţa, cu ajutorul gadgeturilor.

„Happytargul online de calatorii” a fost creat astfel incat turistii sa poata sa primeasca oferte de vacanta personalizate, in functie de preferintele lor, dar si de perioada in care vor sa calatoreasca. Incepand de luni, 9 noiembrie, cei interesati isi pot alege de pe site oferte pentru Revelion, pieţe organizate de Craciun in marile capitale europene si city-break-uri in Europa. O categorie aparte este “Early Booking primavara-vara 2016”, care le ofera posibilitatea sa-si rezerve vacanţe cu reduceri considerabile. HAPPYsor, mascota agentiei, ii va anunta personal cand se lanseaza ofertele dorite de ei.

„Happytargul online de calatorii” va fi gazduit pe site-ul http://www.happytour.ro si a fost conceput ca o alternativa inedita la targul traditional de turism, prin care toti cei interesati de o vacanta sa beneficieze de oferte personalizate, fara a fi nevoie sa se deplaseze in aceasta perioada. Astfel isi pot planifica vacanta dorita de oriunde, fie de acasa, fie de la birou. Incepand de luni, 9 noiembrie, iubitorii de calatorii pot intra pe http://www.happytour.ro sa bifeze si sa completeze preferintele lor, iar HAPPYsor va avea grija sa ii anunte ce reduceri sunt disponibile la “Happytarg”, spune Alexandra Mateuta, director de Marketing Happy Tour.

Ofertele speciale de Happytarg  vor putea fi accesate online incepand cu data de 12 noiembrie, in prima zi a editiei de toamna a Targului de Turism din Romania si va putea fi accesat pana pe 20 noiembrie 2015.

DSC00938Nu este prima data cand Happy Tour vine cu o abordare inovativa a targului de turism. La editia din primavara a Targului de Turism al Romaniei, Happy Tour si Prestige Tours, care fac parte din Happy Tour Group, si-au intampinat turiştii intr-un DOM, amplasat in afara pavilioanelor in care au avut stand celelalte companii de turism. Cortul de peste 400 de metri patrati a fost primul stand outdoor din istoria unui targ de turism autohton.

9 Noiembrie 2015, Bucuresti – Happy Tour

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.