Duminica se lanseaza Batman: Arkham Origins, care va pune pe jar pasionatii de jocuri si pe cei de cosplay


batman_arkham_origins_video_game-wideBatman: Arkham Origins ia cu asalt Romania, propunand un weekend plin de adrenalina tuturor celor pasionati de gaming si de lumea super eroilor. Evenimentul de lansare al noului joc va avea loc duminica, 27 octombrie, la showroom-ul eMAG Crangasi.

 

Dezvoltat de studioul WB Games Montréal, Batman: Arkham Origins prezinta evenimente premergatoare actiunii din Batman: Arkham Asylum si Arkham City. Ca jucator, va trebui sa imbraci costumul unui Batman mai tanar si mai impulsiv, retraind una dintre cele mai dificile nopti ale vietii sale, in cadrul unui spatiu de joc de trei ori mai mare mai mare decat orasul din ultimul episod. Batman: Arkham Origins este primul joc al seriei care include o componenta multiplayer asimetrica, in care jucatorii se pot confrunta intrand in rolul de super-erou sau de raufacator.  

 

Mai multe detalii despre joc vor fi oferite in cadrul evenimentului de lansare, care reprezinta si prima sansa de a vedea in miscare Arkham Origins pe console PlayStation 3. Evenimentul vrea sa recreeze universul Cavalerului Negru cu ajutorul fanilor, provocandu-i pe acestia sa vina costumati in personajele favorite din seria Batman. Premiul acestei provocari este unul pe masura efortului: cel mai bun cosplay va fi rasplatit cu o editie de colectie a jocului. Insa, nu va pleca nimeni cu mainile goale: cei mai inflacarati fani vor avea sansa sa castige o editie de colectie ale jocului, tricouri, masti, brelocuri si alte premii legate de joc. In plus, cei care cumpara Batman: Arkham Origins in cadrul evenimentului de lansare vor fi rasplatiti cu cate un pachet surpriza.

 

Asadar, toti fanii sunt asteptati pentru a sarbatori lansarea jocului asteptat de milioane de fani din intreaga lume, duminica, 27 octombrie, la showroom-ul eMAG Crangasi, situat in incinta Grant Shopping Center, Soseaua Virtutii, Nr. 148.

Bucuresti, 24 octombrie 2013 – Sony Computer Entertainment Europe Ltd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.