BenQ lanseaza noua camera foto compacta AE100 cu obiectiv mai luminos si ISO pana la 6400


BenQ lanseaza in Romania noua camera foto compacta AE100, care se diferentiaza atat prin designul stilat si usurinta folosirii, cat si prin functiile care permit fotografierea la o calitate superioara, chiar si in conditii nefavorabile, ca iluminarea scazuta.

Noutatea pe care o aduce AE100 este diafragma F2.4. Fata de aparatele care folosesc in general diafragme de F3.1-3.2, AE100 are un obiectiv mai luminos, astfel calitatea fotografiilor ramane ridicata la un timp de expunere mai redus sau in conditii de iluminare scazuta, eliminand efectul deranjant al imaginilor „tremurate” si pastrand detaliile fotografiei.

O alta caracteristica diferentiatoare a compactei digitale AE100 este sensibilitatea ISO, aceasta ajungand pana la valoarea de 6400. Functia ofera posibilitatea fotografierii pe timp de noapte la o expunere mai mica, reducand astfel efectul de miscare a subiectului in fotografie. Totodata, noua functia HDR (High Dynamic Range), este creata special pentru a ajuta utilizatorul sa surprinda cele mai bune imagini, echilibreaza compozitia luminoasa a unei fotografii.

BenQ AE100 este un aparat foto compact de 14MP si zoom 5x ce poate fi purtat oriunde foarte usor de catre orice utilizator. Camera se remarca prin designul stilat metalic, fiind disponibila in doua culori, argintiu si rosu. In ciuda dimensiunilor reduse, obiectivul aparatului are un unghi larg de 27 mm, ce permite incadrarea unui spatiu mai mare in fotografie.

Alte functii care permit utilizatorului sa experimenteze fotografia la un nivel avansat sunt Panorama, LOMO, Fisheye sau Color Accent. Efectul LOMO ofera posibilitatea adaugarii colturilor intunecate si amelioreaza culorile, utilizatorul putand transforma o fotografie obisnuita intr-o imagine retro. Creativitatea poate fi experimentata si prin efectul Fisheye (efect de lupa), sau cu ajutorul ColorAccent, functie ce permite alegerea si evidentierea unei singure culori din fotografie, transformand restul imaginii in alb-negru.

Noua camera foto BenQ AE100 vine echipata cu o functie de pre-inregistrare, care stocheaza imagini cu trei secunde inainte ca butonul de inregistrare sa fie apasat. Aceasta secventa este adaugata automat clipului video, de indata ce a fost declansata inregistrarea. Functia Advanced Smart Scene detecteaza automat pana la 12 scene diferite, ajustand setarile in functie de mediul in care sunt realizate fotografiile. Iar pentru cei care isi doresc propriile setari camera ofera modurile: P/Av/Tv/M. Cu Web-Auction, entuziastii fotografiilor pot surprinde imagini din patru unghiuri diferite care vor aparea ulterior ca un colaj de imagini intr-o singura fotografie, fara a utiliza niciun fel de software de editare suplimentar. Cu functia Speedy Burts pot fi captate rapid imagini succesive cu pana la sase cadre pe secunda.

Noua camera din seria Elegance vine din fabrica in pachet cu tot kit-ul de accesorii necesare: incarcator dual pentru incarcare de la 220v sau de la o sursa USB, acumulator Li-ion, geanta, hand Sstrap,cablul USB, manualul de utilizare.

Disponibilitate:

Noua camera foto BenQ AE100 va fi disponibila pe piata din Romania incepand din a doua jumatate a lunii martie, prin partenerii oficiali BenQ: Darer, IT Direct, RHS si Scop.

Bucuresti, 29 februarie, 2012BenQ Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.