Sony a lansat azi VAIO Fit A, noul standard in design functional, si VAIO Tap 11, cea mai subtire tableta PC din lume cu Windows 8


IMG_9044          Sony mereu se pricepea sa imbine design-ul si functionalitatea, asta recunosc si cei mai inversunati fani ai altor branduri, si nu e altfel nici la noua colectie de toamna Vaio. Ne-am putut convinge azi la Galeria Galateca unde au fost prezentate noile dispozitive Vaio.

Chiar si de pe VAIO Tap 11, cea mai subtire tableta PC din lume cu Windows 8 iti poti face treaba avand o tastatura detasabila chiar comoda, iar VAIO Fit A are putere suficienta si pentru cele mai complexe aplicatii de care ai putea avea nevoie la birou, sau acasa, si cu ajutorul noului Windows 8, (ugradabil gratuit la 8.1) in maxima securitate avand posibilitatea sa folosesti conturi diferite pentru fiecare membru al familiei, fisierele si setarile tale fiind in siguranta cum ne-a prezentat si Tudor Galos Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania.

Mai jos gasiti cateva imagini de la eveniment si comunicatele de presa.

Sony VAIO Fit 13A (1)

Sony lanseaza VAIO® Fit multi-flip™ PC

 

Laptopul care stabileste noul standard in design

  • Design-ul unic multi-flip permite trecerea fluida intre trei scenarii de utilizare
  • Ecranul tactil Full HD cu tehnologia TRILUMINOS® faciliteaza crearea, editarea si organizarea documentelor

 

Sony lanseaza in Romania noua serie de laptopuri VAIO ®Fit multi-flip™ PC cu un design unic ce ofera scenarii intuitive de utilizare care eficientizeaza activitatea zilnica. Datorita constructiei speciale a carcasei de aluminiu, laptop-ul ofera utilizatorilor trei moduri de lucru: modul PC, modul tableta si modul Viewer.

VAIO® Fit multi-flip™ PC trece rapid din modul PC in modul Viewer, astfel incat utilizatorii vor folosi ecranul tactil, echipat cu tehnologia TRILUMINOS® pentru a partaja continul disponibil. Din modul Viewer se poate face tranzitia catre modul tableta, prin simpla rotire a ecranului.

IMG_9042Ecranul tactil Full HD cu tehnologia TRILUMINOS ofera o experienta de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald, greu de reprodus.

Noul Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC este echipat cu tehnologie de ultima ora, pentru a imbogati productivitatea si experienta digitala. Prin intermediul celei mai noi generatii de procesoare Intel® Core™ vizionarea documentelor si a filmelor se realizeaza fara nici un compromis asupra vitezei de executare a task-urilor, in timp ce jocurile beneficiaza de performanta placii video NVIDIA® si a tehnologiei NVIDIA® Optimus (disponibila doar pentru modelul VAIO® Fit 15A).

Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’  surprinde imagini clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. Camera impreuna cu aplicatia ‘CamScanner’ le va oferi utilizitorilor posibilitatea retusarii fotografiilor sau a documentelor in mod automat, prin autodetectia marginilor si corectia contrastului. Stylus-ul digital permite schitarea si scrierea notitelor de mana (optional pentru modelul 15A).

Noul VAIO® Fit A este dotat cu suita de programe Imagination Studio™ VAIO® Edition, destinata editarii audio-video si adaugarii efectelor profesioniste in clipurile video.

VAIO® Fit se aude la fel de bine precum arata. Modul ClearAudio+ pune la dispozitia utilizatorului patru moduri prestabilite cu setari potrivite fiecarui tip de continut, dar permite si personalizarea setarilor audio, in functie de preferinte.

Tehnologia NFC permite transferul de muzica printr-o simpla atingere a laptopului de boxe sau casti compatibile, fara a te incurca in cabluri.

Sony VAIO Tap 11 (1)

Sony lanseaza VAIO® Tap 11

 

Cea mai subtire tableta PC din lume (9,9 mm) cu Windows 8

 

  • Ecranul tactil si tastatura magnetica wireless permit noi moduri de lucru
  • Stylusul digital incorporat permite editarea rapida a notitelor si imaginilor realizate cu camera Exmor RS pentru PC
  • Controleza televizorul/sistemul home entertainment prin functia de telecomanda universala

 

Sony lanseaza noul VAIO® Tap 11, cea mai subtire tableta PC din lume, care ofera in acelasi timp performanta unui PC alaturi de utilitatea unei tablete.

IMG_9040VAIO®  Tap 11 este o tableta PC cu Windows 8, care vine echipata cu cele mai noi procesoare Intel® si stocare SSD. Datorita tehnologiilor avansate de care dispune, VAIO® Tap 11 imbina portabilitatea unei tablete cu performanta unui PC cu Windows 8.

Noul model vine echipat cu un ecran Full HD de 29,4 cm (11,6”), care beneficiaza de tehnologia TRILUMINOS® pentru dispozitive mobile. Calitatea imaginilor oferita de aceasta tehnologie imbunatateste experienta utilizatorilor in activitati precum navigarea pe web si retusarea imaginilor in aplicatiile de editare foto.

Pentru un plus de productivitate, VAIO® Tap 11 vine cu o tastatura wireless. Aceasta se poate fixa pe ecranul dispozitivului in momentul in care nu este utilizat, oferind o protectie sporita. Datorita conectivitatii wireless, tastatura permite diversificarea modurilor de lucru.

Prin intermediul camerei frontale de 8 megapixeli, ce se bazeaza pe un senzor “Exmor RS pentru PC”, utilizatorii pot fotografia documente, materiale didactice, rapoarte sau prezentari pentru modificarea ulterioara prin intermediul stylusului digital.

Sunetul reprezinta o parte importanta a experientei multimedia, atât in cazul vizionarii unui film cât si in timpul auditiei melodiilor preferate.

Modul ClearAudio+ este capabil sa insufleteasca fiecare detaliu al muzicii cu un sunet clar si precis, adecvat unei game largi de scenarii. VAIO® Tap 11 pune la dispozitia utilizatorilor patru moduri de sunet presetate, un egalizator si efecte audio reglabile.

VAIO® Tap 11 este echipat cu tehnologia NFC, pentru conectarea rapida cu orice dispozitiv compatibil.

VAIO® Tap 11 va fi disponibil in România din luna noiembrie.

Noul Sony VAIO®  Fit multi-flip™ PC va fi disponibil in Romania din luna noiembrie, in variantele 33.7cm (13.3”) si 39.5cm (15.5”).

23 Octombrie, Bucuresti – Sony Romania


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.