Samsung GALAXY Note 3 devine telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014


Sochi 2014               Samsung Electronics Co., Ltd., partener olimpic mondial in categoria de echipamente wireless de comunicatii, a anuntat o colaborare cu Comitetul Olimpic International, devenind partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014. Colaborarea este parte a initiativei „Samsung Smart Olympic Games” ce isi propune sa le ofere utilizatorilor, pe intreaga perioada a Jocurilor Olimpice de Iarna, cea mai complexa experienta wireless la Olimpiadele de pana acum.

Scopul parteneriatului dintre Samsung si Comitetul Olimpic international este de a integra stilul de viata digital si wireless in spiritul Jocurilor Olimpice de la Soci 2014, cu ajutorul celor mai noi smartphone-uri si tehnologii Samsung, cu aplicatiile mobile personalizate si cu demonstratii interactive ale sporturilor Olimpice de Iarna, atat pentru sportivi si oficialii competitiei, cat si pentru fanii din intreaga lume.

Mai mult, pentru a face aceasta experienta si mai dinamica, noul dispozitiv Samsung GALAXY Note 3 a fost numit telefonul oficial a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014. GALAXY Note 3 este cel mai recent dispozitiv din linia de produse Note si ofera un ecran mai mare pentru cea mai buna experienta de vizualizare si pentru o mai mare usurinta de multitasking. Mai mult, noul S Pen reinventeaza si modernizeaza experienta clasica de luat notite si simplifica viata de zi cu zi a utilizatorilor, facand-o mai usoara si mai rapida.

Galaxy Note3 S-view CoverSamsung GALAXY Note 3 va fi oferit tuturor sportivilor de la Soci 2014

Comitetul Olimpic International va oferi telefonul oficial Samsung GALAXY Note 3 tuturor sportivilor de la Soci 2014 pentru a se bucura, a capta si impartasi experienta lor de la Jocurile Olimpice intr-o maniera smart, prin intermediul tehnologiei inovatoare. Aceasta colaborare marcheaza un moment important in istoria de 15 ani a Samsung ca Partener Mondial al Jocurilor Olimpice.

De asemenea, pentru a eficientiza comunicatiile in cadrul competitiei, Samsung a imbunatatit aplicatia Works Olimpics Wireless (WOW), ce va oferi date actualizate de la competitiile sportive. In calitate de partener olimpic mondial in categoria de echipamente wireless de comunicatii, Samsung a creat in mod special aplicatia WOW pentru participantii la Jocurile Olimpice, inclusiv pentru reprezentantii oficiali, personalul si oficialii din cadrul Comitetului Olimpic International, Comitetelor Olimpice Nationale si de organizare, incepand cu Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Pentru utilizatorii din intreaga lume, aplicatia Public WOW va transforma dispozitivele Android in statii mobile de sport cu acces instantaneu la Soci 2014. Este a doua oara cand aplicatia Public WOW este disponibila la nivel mondial, dupa Jocurile Olimpice de Iarna de la Vancouver, 2010. Aplicatia Public WOW le ofera fanilor sportului acces gratuit si in timp real la stirile de la competitii, inclusiv programele actualizate a probelor, cele mai recente rezultate oficiale, numarul de medalii si statistici ale jocurilor.

„Samsung crede ca spiritul olimpic poate motiva oamenii, astfel ca initiativa Samsung Smart Olympic Games va inspira prin intermediul unei conexiuni semnificative si directe cu sportivii, prin tehnologii inovatoare si experiente interesante, interactive,” a declarat YoungHee Lee, Executive Vice President, Mobile Marketing la Samsung Electronics. „Tehnologiile noastre ofera tuturor posibilitatea de a experimenta atmosfera si bucuria Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci 2014, indiferent unde se afla in lume.”

„In colaborarea cu Samsung vedem o oportunitate extraordinara de a integra in Jocurile Olimpice o parte semnificativa a stilului de viata digital de astazi si de a dezvolta experiente noi si incitante,” a declarat Timo Lumme, Managing Director, CIO TMS. „Proiectul desfasurat cu Samsung nu va crea doar eficienta in derularea activitatilor de zi cu zi a Jocurilor, ci va incuraja si publicul sa faca conexiuni personale si sa fie inspirati de spiritul olimpic.”

Samsung creeaza cea mai mare Echipa GALAXY de Olimpici

Samsung a anuntat formarea celei mai mari Echipe GALAXY de Olimpici care va reprezenta spiritul olimpic de la Soci 2014. Echipa va include mai mult de 80 de sportivi din 20 de tari, printre care:

–       Armin Zoeggeler: De origine italiana, Armin este concurent la sanie si ar putea deveni primul olimpic de iarna care va castiga sase medalii la o singura competitie;

–       Gregor Schlierenzauer: Saritor cu schiurile din Austria si campion olimpic la Jocurile Olimpice de Iarna din Vancouver 2010;

–       Evan Strong: Snowboarder paralimpic din SUA, clasat pe locul 1 in lume. Evan se afla pe lista celor care trebuie urmariti a Comitetului International Paralimpic la Soci 2014.

„Sunt mandru de colaborarea cu Samsung, pentru ca este un brand care inspira si le ofera utilizatorilor modalitati de a-si imbunatati viata de zi cu zi”, a spus Zoeggeler. „Sunt entuziasmat sa impartasesc experienta mea de la Soci pe noul meu GALAXY Note 3. Am o multime de prieteni care asteapta sa vada Jocurile Olimpice prin ochii mei.”

Proiectul Samsung va fi sustinut si de sportivii de talie mondiala Evgeny Malkin (star hockey si membru al echipei Samsung GALAXY Rusia) si Maria Sharapova (campioana la tenis, medaliata olimpic si ambasador Samsung la Jocurile Olimpice de Iarna din 2014 de la Soci).

Pana la desfasurarea Jocurilor Olimpice, publicul din Rusia poate intra in atmosfera jocurilor olimpice si poate experimenta sporturile de iarna prin intermediul dispozitivelor Samsung si al tehnologiei interactive din cadrul Zonelor Interactive de Sport gazduite de caravana Samsung GALAXY Studio-on-the-Go, aflata in turneu in 15 orase din Rusia.

Platformele care fac parte din caravana GALAXY Studio-On-The-Go se vor reuni la Soci pentru a forma un Studio Samsung GALAXY in Parcul Olimpic, oferind demo-uri interactive care pun utilizatorul in mijlocul unor simulari de sporturi olimpice, folosindu-se de dispozitivele si tehnologia Samsung, precum si jocuri si promotii care transmit fanilor entuziasmul specific Jocurilor Olimpice.

Pentru a extinde spiritul olimpic dincolo de Soci, Samsung va crea un Studio Samsung GALAXY in Moscova si va avea o zona interactiva dedicata imaginilor transmise in direct de la Jocurile Olimpice de la Soci 2014.

Bucuresti, 23 octombrie 2013Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.