Parteneriat Bitdefender – Orange pentru trafic de date in siguranta pe telefonul mobil si pe tableta


1                 Bitdefender si Orange anunta incheierea unui parteneriat in urma caruia clientii celui mai mare operator de telefonie mobila din piata vor beneficia de protectie antivirus pentru tabletele si telefoanele cu sistemul de operare Android, precum si de o aplicatie dedicata controlului parental. Astfel, Bitdefender a integrat cele mai performante tehnologii de securitate, recunoscute la nivel global, in aplicatiile Orange Antivirus si Orange Content Lock, pentru protectie de top impotriva amenintarilor informatice si pentru a usura supravegherea copiilor.

’’Androidul este in capul listei creatorilor de virusi pentru mobil pe fondul cotei mari de piata pe care o detine, iar amenintarile informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifica rapid si devin din ce in ce mai complexe. Fie ca urmaresc furtul de informatii personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, virusii de Android pot fi extrem de periculosi fiind integrati de foarte multe ori in aplicatii legitime. Tocmai de aceea alaturarea solutiilor de securitate si a celor de control parental serviciilor de comunicatii mobile este esentiala, iar parteneriatul intre furnizorul numarul unu din piata de securitate si liderul pietei de telecom a venit natural’’, a declarat Valentin Jurcut, Business Development Director, Romania, CEE, CIS, Bitdefender.2

Solutiile de securitate Orange Antivirus si Orange Content Lock, dedicate utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Android, se regasesc in abonamentele Orange lansate astazi. Abonatii Orange pot descarca aplicatiile din magazinul online GooglePlay si  beneficiaza de trafic nelimitat.

„Telefoanele si tabletele sunt prezente in viata clientilor nostri mai mult decat orice alt dispozitiv electronic si, in acest context, securitatea pe telefonul mobil a devenit o preocupare majora pentru Orange. Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri protectia de care au nevoie pe internet, precum si mijloacele de a-si proteja copiii in interactiunea lor cu dispozitivele mobile’’, a declarat Stjepan Udovicic, Marketing Director in cadrul Orange Romania.

Conform studiilor Bitdefender, virusii care trimit SMS-uri la numere premium sunt in top din punct de vedere al numarului de atacuri, iar noile amenintari, ce blocheaza terminalul si solicita plata unei amenzi sau virusii bancari incep sa inregistreze cresteri.

BUCURESTI, 16 septembrie 2013 – Bitdefender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.