Ultra slim si ultra rapid: noul monitor e2462Vwh de la AOC


e2462Vwh-BW_detail_front_liquid_design                    AOC prezinta un nou monitor ultra rapid, creat pentru a raspunde rigorilor celor mai pretentiosi utilizatori, de la gamerii competitivi la profesionistii aflati in cautarea unui design care sa se integreze armonios in spatiul de lucru.

 

AOC a echipat modelul e2462Vwh cu panouri TN LED de ultima generatie, ce afiseaza imagini uimitor de realiste pe ecranul de 60 cm (23.6″) al monitorului. Avand o rezolutie Full HD de 1920 x 1080, modelul beneficiaza de o luminozitate superioara, de 250 cd/m² care, alaturi de rata de contrast static de 1000:1 (rata de contrast dinamic de 50.000.000:1) ofera claritate maxima si culori vibrante chiar si in timpul vizionarii de filme. In acelasi timp, scenele de actiune desfasurate intr-un cadru intunecat, in care contururile obiectelor sunt greu de perceput, sunt redate intr-o calitate superioara. Negrul este cu adevarat intens, putand fi cu usurinta distins de celelalte nuante intunecate.e2462Vwh-BW_connectors

Un alt punct forte al noului monitor AOC este rata de raspuns ultra rapida, de numai 2 ms GTG, ce ofera un avantaj considerabil gamerilor in timpul partidelor de joc unde viteza de reactie este cheie. Modelul promite  lag redus si eliminarea efectului de ghosting, contribuind la o experienta de gaming ce raspunde la cele mai inalte exigente.

 

AOC a integrat in cel mai recent model porturi D-SUB si HDMI, ceea ce permite conectarea sa atat la PC-uri si notebook-uri, cat si la dispozitive media precum Blu-Ray Playere. Monitorul este, de asemenea, compatibil HDCP, pentru a reda o gama extinsa de continut.

e2462Vwh-BW_back_to_left

AOC e2462Vwh promite atat performanta superioara, cat si un design minimalist si stilat, care se integreaza in orice spatiu de lucru modern. Corpul subtire alb-negru este sustinut de un picior elegant, in forma de L, care ii confera un aspect aparte. Piciorul permite, de asemenea, aplecarea ecranului pentru un plus de confort si o pozitie optima in fata monitorului. Un spatiu de lucru curat este una dintre conditiile unui mediu de lucru placut. De aceea, design-ul monitorului AOC elimina aglomerarea inestetica de cabluri; acestea se conecteaza la monitor prin intermediul porturilor situate in partea din spate a piciorului, fiind ascunse discret.

e2462Vwh-BW_side_to_left_liquid_design

Noul model integreaza solutiile software inteligente regasite si pe celelalte modele de top de la AOC. Printre acestea se numara e-Saver, ce permite un consum minim de energie pentru diversele stari ale PC-ului (oprit, pornit, Sleep, sau modul Screen Saver). Tot prin intermediul acestei functii poate fi programata si perioada de inactivitate necesara pentru inchiderea automata a monitorului. i-Menu permite schimbarea setarilor doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce Screen+ divide ecranul in 4 cadrane ce pot afisa continut individual.

Monitorul AOC e2462Vwh va fi disponibil din luna octombrie in magazinele specializate la un pret recomandat de 699 lei.

Bucuresti, 16 septembrie 2013 – AOC

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.