DreamHack Bucuresti 2013 debuteaza in weekend, alaturi de cele mai puternice nume din sportul electronic


DreamHack Bucuresti

 • Cei mai cunoscuti jucatori de StarCraft, CS si LOL vin sa castige premiile puse la bataie in Capitala Romaniei – peste 50.000 de dolari
 • Show-ul va fi transmis online pe http://dolce-sport.ro si pe canalul TV Dolce Sport, pe postul de televiziune national din Suedia, dar si in alte 10 tari
 • Sala Polivalenta va fi gazda pentru cei 10.000 de spectatori, veniti din toate colturile lumii
 • Premiile in produse la turneele pentru spectatori depasesc 15.000 de euro
 • DreamHack Bucuresti 1Aflat pe ultima suta de metri, DreamHack Bucuresti 2013, eveniment organizat de Computer Games, site-ul numarul 1 de jocuri din Romania, si sustinut de Romtelecom, aduce fata in fata, la Sala Polivalenta, cele mai puternice nume din sportul electronic, la nivel global. Pe 14 si 15 septembrie, Bucurestiul devine epicentrul gaming-ului mondial. Cei mai cunoscuti jucatori de StarCraft II, Flash, MaNa, romanul NightenD, precum si cele mai tari echipe de Counter-Strike: Global Offensive si League of Legends, Ninjas in Pyjamas, Na’vi, Fnatic sau Copenhagen Wolves, vin sa castige cei peste 50.000 de dolari pusi la bataie in Capitala Romaniei cu ocazia DreamHack.Peste 10.000 de spectatori se estimeaza ca vor trece pragul Salii Polivalente in week-end-ul 14 – 15 septembrie, veniti din toata lumea pentru a-si incuraja idolii.“DreamHack Bucuresti 2013 se anunta a fi cea mai incendiara editie a acestei competitii europene.Vom gazdui doua competitii de StarCraft II, una dintre ele numindu-se StarCraft II League, o competitie globala pe echipe cu premii de peste 10.000 de dolari, care a avut loc online si a carei finala se va desfasura la Bucuresti, cu cele mai bune doua echipe din lume”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

  La aceasta se adauga, potrivit lui Silviu Stroie, competitia principala de StarCraft II DreamHack Open, la care sunt deja inscrisi 96 de jucatori din toata lumea, cu premii de 20.000 euro, cea de Counter-Strike: Global Offensive, cu premii de 15.000 de dolari, declarata ca fiind cel mai puternic eveniment din 2013, precum si cea de League of Legends, care ofera premii in valoare de 10.000 de dolari.

  Jucatorii care participa la competitiile organizate la DreamHack sunt de pe tot globul, din tari ca Romania, Coreea de Sud, Finlanda, Franta, Germania, Kazahastan, Suedia etc.

  La competitia de la Sala Polivalenta vor exista pe tot parcursul week-end-ului si concursuri de 1 vs. 1 pentru cei prezenti, la League of Legends si Dota 2, iar inscrierea se va face la fata locului, pe baza biletului de jucator – spectator. Totodata, toti vizitatorii se vor putea inscrie, in limita locurilor disponibile, la turneele de PS3, astfel: sambata – Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter 4 Arcade Edition, Mortal Kombat 9, si duminica – FIFA 13. Valoarea premiilor in produse pentru spectatori depaseste suma de 15.000 de euro.

  Evenimentul de pe 14 – 15 septembrie 2013 va fi transmis online de pe www.dolce-sport.ro si pe canalul TV Dolce Sport, dar şi in alte 10 ţari.

  Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 pot fi achiziţionate de pe shop.computergames.ro, Bilete.ro, in oficiile Poştei Romane, in magazinele Inmedio, precum şi in reţeaua de magazine Germanos si au preturi cuprinse intre 34,99 lei si 299,99 lei (in zona VIP).

  DreamHack Bucureşti 2013 este sustinut de Romtelecom, LikeIT, MadCatz, AMD, Maguay, Kingston, Nvidia, HTC, Coca Cola, Netoia mobilPay, Asus, Eaton, King, Logitech, D-Link, PC Garage, Nanoxia, Natec Genesis, BitDefender, Rin Hotels, Red Goblin, Jerry’s Pizza, Casa di Luigi.

  Bucuresti, 10 septembrie 2013 – ComputerGames.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.