Ixia ajuta centrele de contact sa isi imbunatateasca serviciile pentru clienti prin retele mai fiabile


IXIA

 Noua solutie Ixia Chariot Contact Center valideaza proactiv si consolideaza infrastructura critica a serviciilor pentru clienti astfel incat sa fie pregatita pentru varfurile de trafic si pentru inevitabilele atacuri TDoS

Ixia ofera acum o solutie care valideaza si intareste infrastructurile critice ale centrelor de contact ale companiilor mari, centre care devin tot mai importante in epoca social media si a mediilor disponibile non-stop. Noua solutie Ixia Chariot Contact Center are la baza tehnologia de evaluare de retea IxChariot si le permite companiilor mari sa evalueze proactiv performanta, scalabilitatea si securitatea infrastructurii lor de comunicatii IP indiferent de nivelul incarcarii.

Experientele neplacute ale clientilor cu serviciile de asistenta pot deveni foarte usor virale in mediul online si pot afecta reputatia unei companii, iar infrastructurile care nu au fost testate, precum si efectele numarului tot mai mare de atacuri TDoS (targeted telephony denial of service) pot duce la pierderea unor clienti fideli sau la scaderea vanzarilor. Procesul rapid si simplu de testare oferit de solutia Chariot Contact Center valideaza fiabilitatea retelelor centrelor de contact si vine in intampinarea potentialelor probleme ale infrastructurii. Rezultatele obtinute in urma testarii le permit companiilor sa stie, si nu sa ghiceasca, cum se va comporta centrul de contact in timpul celor mai importante momente de interactiune cu clientii, precum si in acele momente de vulnerabilitate maxima la atacuri malitioase.

Noutati

De obicei, managerii centrelor de contact ale companiilor mari nu au avut la dispozitie instrumentele necesare pentru a testa activ modul in care se vor comporta infrastructurile in conditii reale de utilizare, iar testarea capacitatii a fost un aspect ignorat de cei mai multi. Testarea sporadica alaturi de numarul tot mai mare de atacuri TDoS a dus la intreruperi costisitoare inevitabile. Acum, cu ajutorul solutiei Chariot Contact Center, companiile pot sa creeze o lista de persoane de apelat (call tree) de orice dimensiune in doar cateva minute si pot rula multiple scenarii simulate pentru a evalua si valida fiabilitatea retelei centrului de contact.

Solutia Ixia Chariot Contact Center ofera o interfata de utilizare intuitiva, bazata pe Internet, cu meniuri de tip drop-down si formulare de completat ce folosesc termeni uzuali din call center pentru a ghida utilizatorii prin pasii procedurilor de creare a cazurilor de testare, implementare si raportare. Facand posibile simulari foarte precise, la scara mare, a protocoalelor si a traficului de apeluri, solutia imbina abilitatile necesare pentru:

  • Validarea meniurilor IVR.
  • Testarea automata a distribuitorilor de apeluri.
  • Modelarea traficului din centrul de contact.
  • Verificarea sistemelor de apeluri de urgenta si a apelurilor automate.
  • Validarea politicilor de blocare a amenintarilor.
  • Masurarea calitatii experientei.

Solutia Ixia Chariot Contact Center le ofera companiilor mari increderea ca infrastructurile critice de comunicatii pot sa sustina incarcari mari de apeluri, sa redirectioneze apelurile conform asteptarilor si sa asigure o calitate exceptionala a vocii.

Comentarii din industrie

„SecureLogix ajuta la protectia multor medii ale centrelor de contact de atacuri TDoS ce implica apeluri in cascada care sufoca sursele corporate de voce”, a declarat David Heard, SecureLogix Vice President of Product Management and Marketing. „Solutiile IXIA reprezinta o componenta importanta a prevenirii TDoS, permitandu-i unei companii de dimensiuni mari sa isi testeze infrastructura in conditii de stres, sa-si defineasca nivelul de vulnerabilitate la atacuri TDoS si sa-i asigure mai bine continuitatea activitatii.”

„Infrastructura centrului de contact al unei companii mari devine tot mai complexa pe masura ce creste importanta serviciilor de calitate foarte buna pentru clienti. Din fericire, Ixia si-a valorificat cunostintele tehnologice pentru a dezvolta o solutie care testeaza si analizeaza usor calitatea experientei in retea pentru a ajuta companiile sa sustina centre de contact de exceptie cu infrastructuri de retea solide”, a spus Don Shin, Sr. Product Marketing Manager in cadrul Ixia. „Printr-o modalitate simpla de validare, in conditii de incarcare diferite, a infrastructurilor critice pentru servicii cu clientii, solutia Ixia Chariot Contact raspunde unei nevoi tot mai importante pentru companiile de astazi.”

09 septembrie 2013, Bucuresti – Ixia Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.