Samsung a lansat televizorul UHD curbat


Curved UHD TV

  • Samsung a lansat primul televizor UHD curbat din lume, cu diagonale de 65 si 55 de inci
  • Televizorul UHD curbat combina tehnologia superioara si forma curbata pentru a oferi o experienta de vizionare mai captivanta

 

 

Samsung Electronics a lansat primul televizor UHD curbat din lume la IFA 2013, cel mai mare târg de electronice pentru consumatori din Europa.

 

Televizoarele UHD curbate de 55 si 65 de inci rasfata telespectatorii cu o calitate a imaginii de neegalat, datorita detaliilor precise si formei curbate, oferind astfel o experienta de vizionare mai captivanta.

 

„Am lansat primul «TV UHD curbat» din lume la IFA 2013 pentru a satisface asteptarile diverse ale consumatorilor care asteptau urmatoarea generatie de televizoare”, a declarat EVP Hyun-suk Kim, seful diviziei Visual Display de la Samsung Electronics. „Acesta va fi un punct de reper care deschide acum o noua era pentru urmatoarea generatie de TV-uri prin revigorarea pietei de televizoare UHD.”

 

Un televizor UHD curbat este mult mai dificil de produs decat un televizor OLED curbat din cauza caracteristicilor panoului. Primul TV UHD curbat din lume a dovedit inca o data pozitia de lider a companiei Samsung in materie de tehnologie TV.

 

Având in vedere ca piata UHD TV este inca la inceput, Samsung va incepe comercializarea televizorului UHD curbat in functie de feedback-ul consumatorilor si de cerintele pietelor.

 

Televizorul UHD curbat se alatura unei linii in crestere de televizoare UHD Samsung cu diagonale de la 110 inci pana la 98, 85, 65 si 55 inci. Aceasta linie extinsa de televizoare UHD confirma faptul ca urmatoarea generatie de tehnologie TV este in plina dezvoltare.

 

Televizorul UHD curbat urmeaza o alta lansare a Samsung pe acest segment, televizorul OLED curbat, care a fost initial prezentat la CES 2013 la inceputul acestui an.

Bucuresti, 06 septembrie 2013Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.