Samsung transforma invatatul intr-o activitate distractiva cu GALAXY Tab 3 Kids


GALAXY Tab 3 Kids_2

Samsung Electronics Co., Ltd, lanseaza Samsung GALAXY Tab 3 Kids, o tableta dedicata copiilor, cu un vast continut educational si o securitate ridicata, astfel incat parintii sa poata avea control deplin asupra informatiilor accesate.

 

“Copiii utilizeaza tehnologia mai mult decat oricand, iar acest lucru nu reprezinta un secret,” a afirmat JK Shin, CEO și Sef al diviziei IT & Mobile Communication in cadrul Samsung Electronics. “Am descoperit o oportunitate in a dezvolta un device pentru copii, care sa poata fi utilizat intr-un mod intuitiv și distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un continut bogat, interactiv si educational care, cu siguranta, va fi pe placul parintilor.”GALAXY Tab 3 Kids_1

 

Samsung GALAXY Tab 3 Kids beneficiaza de o serie de aplicatii preinstalate. Aceste aplicatii, alaturi de hub-ul de resurse, Kid’s Store, ofera jocuri educationale, divertisment pentru copii și aplicatii de tip

e-book. In plus, tableta le permite parintilor sa selecteze aplicatiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

 

Avand ca scop dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include si o functie de Time Management, care le permite parintilor sa seteze o perioada specifica de utilizare. Cand timpul setat se incheie, tableta se blocheaza, deblocarea acesteia realizandu-se cu ajutorul unei parole, care poate fi reintrodusa de parinte. Aceasta functie ii ajuta pe parinti sa se asigure ca timpul petrecut de copii jucandu-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

 

Cu un procesor dual de 1.2GHz, memorie de 1GB RAM, camera principala de 3 megapixeli si camera frontala de 1.3, Samsung GALAXY Tab 3 Kids ofera perfomanta si puterea specifice gamei Samsung GALAXY si are rolul de a-i provoca pe utilizatori, oferind o experienta interactiva completa.

 

Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este usor de manevrat. Carcasa ofera, in plus, si un C Pen, pentru copiii pasionati de desen, evitand eventualele urme lasate pe alte suprafete.

Specificatii tehnice pentru Samsung GALAXY Tab 3 Kids:

 

Retea

WiFi

Procesor

Procesor 1.2GHz Dual Core

Ecran

7.0 inch WSVGA (1024×600, 170ppi) TFT

Sistem de operare

Android 4.1

Camera

Principala 3 megapixeli

Frontala 1.3 -megapixeli

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, WMV

Redare: 1080p Full HD @30fps

Audio

Codec: MP3, OGG, AC3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WAV, FLAC

Functii suplimentare

Samsung Apps / Kid’s Store
Google Mobile Services: Google Search, Gmail, Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Maps (Turn-by-turn Navigation), Google Now

Conectivitate

WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz), WiFi Channel Bonding, WiFi Direct

Bluetooth® 3.0

USB 2.0

Memorie

8GB Memorie interna + 1GB (RAM)

slot microSD (pana la 32GB)

Dimensiuni

Dimensiuni

111.1 x 188 x 9.9 mm

Greutate

302g

Culoare

Galben

Baterie

Bateria standard , Li-ion 4,000mAh

 

Bucuresti – 27 august 2013 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.