Yamaha aduce la Bucuresti singura expozitie ambulanta de instrumente muzicale din Europa Centrala si de Est Caravana ”I play Yamaha”


Caravana I play Yamaha (1)

  • Caravana cuprinde peste 40 de categorii de instrumente muzicale Yamaha profesionale dar si pentru amatori
  • Peste 3.000 de pasionati de muzica sunt asteptati in parcarea Baneasa Shopping City in acest weekend
  • Vizitatorii caravanei expozitie “I play Yamaha” pot testa instrumentele muzicale sub indrumarea expertilor Yamaha

Yamaha, producator de top in domeniul instrumentelor muzicale, prezinta ”I play Yamaha” – caravana expozitie unica in tara si in Europa Centrala si de Est, care va fi deschisa publicului in perioada 30 august – 1 septembrie, in parcarea Baneasa Shopping City.

 

In cadrul caravanei, vizitatorii vor putea testa, sub indrumarea expertilor Yamaha, peste 40 de categorii de instrumente muzicale precum claviatura digitala TYROS 4, sintetizatorul pentru productie muzicala MOTIF XF, noul pian digital CVP 605, toba digitala DTX 750, noul saxofon YAS 62 C, dar si modele de chitara electrica, bass sau electro-acustice.Caravana I play Yamaha (3)

 

”Dorim sa interactionam cu un numar cât mai mare de oameni, atât din sfera celor care provin din mediul muzical, educational, artistic, cât si din mediul obisnuit, familiar, persoane care doresc sa faca muzica. Instrumentele muzicale sunt mult mai dificil de achizitionat decât alte obiecte. Trebuie sa mergi la magazine si sa le testezi, sa fii indrumat de catre un personal specializat. Caravana ”I play Yamaha” este ocazia ideala pentru a experimenta cu instrumente muzicale de calitate”, declara Ion Zaharia, Country Manager, Yamaha Music Europe GmbH.

 

Reduceri pentru vizitatorii care testeaza instrumentele

 

Vizitatorii caravanei expozitie care testeaza instrumentele muzicale vor beneficia de un voucher de reducere de 5% pentru orice achizitie Yamaha de la partenerii autorizati din România.

 

Caravana I play Yamaha (2)Caravana ”I play Yamaha” va putea fi vizitata in parcarea Baneasa Shopping City pe 30 august 2013, de la ora 13:00, pana la ora 21:00. In zilele de 31 august si 1 septembrie, publicul este asteptat incepand cu ora 10:00, pâna la ora 21:00. Accesul la caravana mobila ”I play Yamaha” este gratuit.

 

Yamaha este un brand apreciat si promovat de artisti internationali de renume. Printre acestia se numara si Elton John, Paul McCartney, Alicia Keys sau Chick Corea. Pentru mai multe informatii despre instrumentele Yamaha, accesati pagina www.europe.yamaha.com

 

Evenimentul din acest an reediteaza expozitia mobila ”Yamaha Music Tour” din 2012 si include orase mari precum Iasi si Cluj-Napoca. Caravana a debutat pe 23 august 2013 la Timisoara si a trecut deja prin orasele Craiova si Pitesti.

 

Bucuresti, 29 august 2013 – Yamaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.