Logitech lanseaza Ultrathin Touch Mouse


LogitechT630_2

Noul mouse ultra portabil beneficiaza de un design si functii special adaptate pentru folosirea impreuna cu notebook-urile

Logitech a lansat primul sau mouse ultra portabil cu touch. Design-ul slim al Logitech Ultrathin Touch Mouse vine in completarea computerelor de ultima generatie, cu linii suple si un corp din aluminiu periat.

„Nevoile tehnologice evolueaza rapid, iar utilizatorii se asteapta la un design superior,” a declarat Charlotte Johs, Vicepresedinte global al Brand development and portfolio for PC accessories. „Fie ca e vorba despre un computer, o tableta, un smartphone sau un dispozitiv de navigare cu ecran tactil, oamenii cauta un design subtire, modern, cu o ergonomie sporita. Am creat Logitech Ultrathin Touch Mouse pentru a oferi acestora un mouse ultra portabil, adaptat din toate punctele de vedere computerelor MacBook si Ultrabook.”image002

Datorita design-ului subtire si usor, Logitech Ultrathin Touch Mouse incape in orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar in buzunar. Suprafata sa tactila are un finisaj extrem de neted datorita invelisului invizibil, ce simplifica navigarea prin Windows si ofera acces rapid la toate functiile navigarii Multi-Touch in OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tableta in acelasi timp, fara a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simpla atingere de buton. Mouse-ul se poate incarca prin USB si e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o ora de utilizare (calculata pentru utilizarea obisnuita).

 

Pret si disponibilitate

Disponibil in doua variante coloristice, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 de culoare neagra si Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac de culoare alba vor fi disponibile in Europa incepând cu luna noiembrie 2013 la un pret recomandat de 69,99 Euro. Pentru mai multe informatii, vizitati www.logitech.com sau blog-ul Logitech.

NEWARK, Calif.  — 28 august, 2013 — Logitech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.