Finantare 12 luni pentru solutiile de bugetare si planificare de la Wizrom


Adrian Bodomoiu Wizrom 3small

Odata cu venirea toamnei, companiile incep pregatirea bugetelor pentru 2014, ceea ce in contextul economic plin de incertitudini necesita elaborarea unui numar considerabil de scenarii de lucru. Pentru a realiza aceste scenarii de bugete, este nevoie de solutii software puternice pentru managementul activitatilor de planificare si bugetare, precum cea implementata de Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP din Romania.

Solutiile Wizrom pentru managementul activitatilor de planificare si bugetare permit generarea de scenarii de bugete pe diferite criterii: de curs, conjunctura economica, evolutie vânzari etc. Pe de alta parte, Wizrom ofera si finantare pe termen de un an pentru achizitia solutiei, cu dobânda zero, scutind astfel clientii de efortul financiar initial, dar oferindu-le posibilitatea de a-si elabora bugetele pe 2014 folosind solutiile de la Wizrom.

„Multe companii sunt in a doua jumatate a exercitiului financiar anual si nu au linii de buget pentru investitii in noi instrumente software si de aceea noi am creeat aceasta posibilitate de finantare pe termen de un an. Pe de alta parte, aceleasi companii au tocmai acum o foarte mare nevoie de o solutie puternica, stabila, de planificare si bugetare. Wizrom are o solutie completa la aceasta problema”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Finantarea acopera nu numai valoarea licentelor si a procesului de implementare, dar si pe cea a suportului si mentenantei pe durata celor 12 luni. Utilizatorii vizati sunt companiile care incep in aceasta perioada schitarea bugetelor pe anul 2014.

 

20 august 2013Wizrom Software

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.