Design borderless si ecran IPS: seria 69 de la AOC


i2369V_front_liquid_design             AOC prezinta seria de monitoare 69, echipate cu panouri AH-IPS si IPS 3D de ultima generatie, ce ofera culori realiste si unghiuri de vizualizare ample. Pe langa ecranele de top, cele 6 noi modele beneficiaza de un design ultra-slim borderless, fiind alegerea potrivita pentru cei care pun pret pe aspectul spatiului de lucru. Seria 69 pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de conectori, precum DVI-D, HDMI si MHL. Avand diagonale de la 21.5’’ (54.6 cm) la 23’’ (58.4 cm) si 27’’ (68.6 cm), noile monitoare fac fata cu brio atat utilizarii pentru divertisment, cat si celei profesionale.

Tehnologii avansate la un pret accesibil

Noile modele de la AOC sunt dovada ca tehnologiile de ultima generatie nu trebuie sa fie sinonime cu un pret piperat. Seria 69 integreaza ecrane de top AH-IPS si IPS 3D, fiind creata pornind de la nevoile de utilizare ale micilor întreprinderi si ale amatorilor de divertisment.d2769Vh_side_to_left_liquid_designMonitoarele Full HD folosesc iluminare WLED fara mercur, fiind disponibile în diagonale de 54.6 cm (21.5’’), 58.4 cm (23’’) si 68.6 cm (27’’). Tehnologia Advanced High Performance IPS ofera culori fidele si unghiuri de vizualizare de pana la 178° atat în plan orizontal, cat si vertical, precum si o transmisie superioara a panourilor si o gama de culori foarte larga.

Modelele IPS 3D au fost concepute special pentru gameri si iubitorii de multimedia, oferind imagini cursive si fiind echipate cu ochelari 3D polarizati usori si foarte comozi. Modelele beneficiaza de un buton de conversie din 2D în 3D montat chiar pe rama – transformarea imaginilor se realizeaza instantaneu, la o simpla apasare a acestuia.

Optiuni variate de conectivitate

AOC a echipat noua familie de monitoare cu o gama variata de conectori; în functie de model, utilizatorii pot conecta simultan mai multe surse de semnal, prin porturile D-Sub,DVI-D, HDMI compatibil cu HDCP, DisplayPort-ul integrat sau MHL. Prin intermediul acestui ultim port, utilizatorii au posibilitatea de a conecta dispozitivele cu Android pentru a afisa continutul multimedia direct pe ecranul FULL HD al monitorului, precum si pentru a le încarca bateria.

image002Design uimitor si functii de economisire a energiei

Seria 69 are un design minimalist, cu aspect borderless, conferit de rama ultra-subtire de numai 2mm. Atat partea frontala a monitorului, cat si baza acestuia sunt realizate din metal periat, îmbinat cu finisaje high gloss si texturi de tip hair-line.

Panourile WLED integrate in noile modele nu contin mercur si utilizeaza semnificativ mai putina energie electrica decat monitoarele convetionale, ceea ce le face deosebit de prietenoase cu mediul. Consumul de curent poate fi redus si mai mult prin intermediul functiilor Eco Mode si e-Saver.

Modelele din seria 69ID vor fi disponibile in magazine la preturi cuprinse intre 699 si 1399 lei.

Bucuresti, 13 august 2013 – AOC Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.