Mesajul Wizrom catre managerii de companii: uitati de caderile de sistem


65cf51ea-runbook-automation-ayehu-eyeshare

Sisteme blocate? Aplicatii inaccesibile? Nu si cu Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania, si cu noua noastra suita de sisteme informatice cu care asiguram functionalitatea continua a solutiilor utilizate de clientii companiei.

Dupa ce a introdus prima (si deocamdata singura) solutie din Romania de Business Intelligence cu functii de social media, Wizrom Software continua inovatiile tehnologice prin implementarea unei suite de aplicatii de monitorizare a sistemelor informatice de la compania Ayehu Software Technologies. Este vorba de eyeShare, o solutie de automatizare a proceselor al carei unic avantaj il constituie capacitatea de a evita in mod proactiv caderea sistemelor.Adrian Bodomoiu Wizrom 3small

„Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un manager de companie este sa stie ca se poate baza pe instrumentele software cu ajutorul carora isi gestioneaza afacerea. Continuitatea operationala este vitala in orice domeniu, insa pentru asa ceva este necesar un sistem de monitorizare performant”, a explicat Adrian Bodomoiu (foto), director general Wizrom Software.

Compania foloseste eyeShare de la Ayehu, pentru a analiza functionarea sistemelor informatice si sa estimeze daca exista sau nu riscul aparitiei vreunor probleme, limitand durata medie de downtime la maximum o ora pe an.

„Principiul de functionare este simplu, conceptual: aplicatia de la partenerul nostru Ayehu analizeaza modul de functionare a sistemelor informatice si emit alerte ori de cate ori un anumit parametru tinde trece de pragul stabilit. Mai mult, odata aceste protocoale aplicate, regula poate fi extinsa la toate sistemele similare aflate in monitorizare. Este instrumentul ideal pentru companiile care doresc ca up-time-ul sistemului lor informatic sa fie cat mai apropiat de 100% posibil”, a declarat Adrian Bodomoiu.

eyeShare, suita de aplicatii de la Ayehu, poate fi, de asemenea, utilizata pentru detectarea disfunctionalitatilor software, asigurand un timp de remediere cu pana la 90% mai scurt, datorita capacitatii de diagnosticare rapida si unui set de reguli si template-uri de rezolvare a problemelor, care pot fi customizate in functie de nevoile unice ale fiecarei companii.

 Gabby Nizri, CEO Ayehu„Suntem bucurosi ca am intrat in acest parteneriat cu Wizrom care ne ofera acces la o noua piata importanta in Romana pe care putem sa oferim solutii pentru toate problemele in materie de retele si sisteme IT. eyeShare este indispensabil pentru companiile care gestioneaza sisteme critice”, a declarat Gabby Nizri, CEO Ayehu (foto).

Acest parteneriat constituie un pas inainte al Wizrom in oferirea de servicii in cloud prin sistemul de licentiere Saas si este parte a obiectivului strategic al companiei de a deveni integrator de solutii de top, ceea ce implica un proces continuu de crestere a portofoliului de astfel de aplicatii.

Solutiile de IT Process Automation, cunoscute si sub numele de Run Book automation, Unified Incident Management si Alert Notification and Escalation oferite de Ayehu Software rezolva problemele IT cu pana la 90% mai rapid in timp ce reduc munca manuala, creand mai mult timp pentru gestionarea altor sarcini si imbunatatind calitatea serviciilor oferite.

Toate aceste solu vbcii sunt disponibile pentru a fi implementate Wizromcare angajeaza experti in verticalele precum vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari si auto, completand portofoliul companiei romanesti. In plus, toti cei interesati si, in special, proprietarii si administratorii de centre de date sunt invitati sa testeze noile solutii.

 

 

2163020Despre Ayehu Software

Ayehu Software este una dintre cele mai importante companii israeliene producatoare de solutii pentru automatizarea proceselor IT. Implementate in companii mari si sprijinind mii de companii din tehnologie, comunicatii, internet, media, asigurari si retail, solutiile Ayehu ajuta profesionistii IT sa identifice si sa rezolve problemele critice cu pana la 90% mai rapid, minimizand astfel impactul acestora asupra companiei.

30 iulie 2013, Bucuresti – Wizrom Software

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.