Allview V1 Viper – unboxing


DSC03016                 Acum o luna a fost prezentata noua vedeta a brasovenilor de la Allview, V1 Viper-ul, si abia asteptam sa ajunga si la teste. La prezentarea initiala recunosc ca am fost usor sceptic, nu intelegeam ce vor exact cu acest model cand acolo-i P6 Quad-ul, pe care eu il consider cel mai bun smartphone Dual SIM accesibil.

Ce difera la V1 Viper fata de P6 Quad? Nu foarte multe, dar sunt cateva. In primul rand designul, e mai subtire, mai ingust, cu baterie detasabila, display-ul nu mai e AMOLED ci IPS cu avantaje si dezavantje, culori mai naturale la IPS, contrast mai bun si consum mai mic la AMOLED, si pretul. Allview a reusit sa scoata un pret excelent  (1.299 99  aici) si mai primesti si doua capace de spate alb si albastru intens, un set de casti stereo cu fir plat (foarte avantajos, nu se incurca), si folie de protectie.

DSC03014Amblajul e ingenios, in cutia neagra eleganta inauntru pe langa cutia de telefon (cu acesoriile enumerate mai sus) gasim si o sticluta cu ”antidot” semn ca avem de a face cu o vipera periculoasa.

Designul cum am zis e surprinzator de placut, cu toate ca mie mi-a placut si Quad-ul, grosimea e 7,9 mm si cantereste doar 124,9 g-e si e si foarte ingust. Mai e ceva placut la el, de IPS-ul frumos de 4,7” putem beneficia in intregime, au ales ca butoanele capacitive sa le puna sub display ne mai ocupand loc pretios din display. Felicit acesta alegere!DSC03029

Culori naturale, contrast si luminozitate buna, deci un IPS de calitate. De altfel tot telefonul inspira calitate, materialele sunt bine alese, gripul e excelent, butoanele la locul lor, deci pana aici nimic de reprosat.

Vine cu Android 4.2 Jelly Bean. Secificatiile complete le gasiti aici.

Sa vedem bateria de 1800 mAh cum va face fata, P6 Quad-ul are avantajul unei autonomii excelente, vom vedea, cum se descurca Viper-ul, displayul consumand mai mult. Camera e acealsi 8 MP cu Autofocus/ OV8835 dar cu meniu mai bogat decat in P6 Quad, deci sunt convins ca vor iesi poze faine cu el.

Asa ca prima impresie se misca excelent in meniu si in aplicatii  (in cele cateva ce am instalat pana acum), mai multe peste vreo 2 saptamani intr-un review complet, pana atunci ajungem sa ne cunoastem si sa vedem cum e noua vedeta Dual SIM Allview.

In galeria de mai jos gasiti cateva imagini de la unboxing.

3 responses to “Allview V1 Viper – unboxing

  1. un telefon cu un design remarcabil si cu o platforma hardware de invidiat; scoate scoruri foarte bune in aproape toate testele (benchmark-uri); are o camera performanta cu optiunea de fotografie continua (surprinde chiar si imagini panoramice), sunetul este ok, semnalul bun, si softul fara buguri

  2. Pingback: Allview V1 Viper – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.