ELKOTech anunta lansarea de catre Hikvision a camerelor de supraveghere Smart PTZ de tip dome


DS-2AF7268             ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta lansarea de catre Hikvision a doua camere de supraveghere PTZ de tip dome (DS-2AF7268 si DS-2AF7264), care incorporeaza un senzor de imagine 960H pentru a captura imagini cu rezolutii de pana la 700 TVL. Folosirea acestor camere de supraveghere impreuna cu dispozitive DVR 960H, le permite utilizatorilor sa se bucure de imagini de inalta definitie si sa se asigure impotriva problemelor de securitate, precum spargerea locuintelor.

 

Cele doua camere sunt dotate cu iluminator IR si ofera imagini clare de la distante de 150 de metri si in conditii de lumina scazuta. Sunt dotate si cu Digital WDR si 3D DNR pentru imagini imbunatatite si o mai mare claritate in reproducerea culorilor in medii cu intensitati de lumina variate.DS-2AF7264

 

Dotate cu functii avansate de urmarire (smart tracking), ambele modele de tip dome pot detecta un obiect in miscare si pot sa-l urmareasca in tot spatiul lor de vizualizare, fara erori. Obiectul monitorizat ramane mereu in centrul imaginii, ceea ce imbunatateste semnificativ sistemul de supraveghere video, camerele fiind ideale pentru locurile in care prezenta oamenilor si a vehiculelor necesita atentie speciala (precum parcari, strazi, cartiere rezidentiale, scoli).

 

Camerele de supraveghere pot fi dotate optional cu un stergator care curata automat lentilele expuse la ploaie, ninsoare sau praf. Acest lucru asigura claritatea continua a imaginilor, in timp ce costurile cu mentenanta camerelor sunt minimizate.

 

Ambele camere de supraveghere de tip PTZ dome au o viteza de 160°/s panoramic si de maxim 120°/s pe inclinare. Modelul DS-2AF7268 ofera un zoom optic de 36x, in timp ce DS-2AF7264 are un zoom optic de 23x.

 

Hikvision a mai lansat doua noi camere de supraveghere PTZ de tip dome de 5″: DS-2AF5268 si DS-2AF5264. Aceste modele nu au capabilitati IR sau functii de curatare, insa ofera viteze pan/tilt mai mari (DS-2AF5268 pana la 540°/s panoramic, iar DS-2AF5264 – 400°/s inclinare). Ambele modele sunt optiuni foarte bune pentru solutiile care necesita functionalitati PTZ.

BUCURESTI, 3 decembrie 2013 – ELKOTech Romania

2 responses to “ELKOTech anunta lansarea de catre Hikvision a camerelor de supraveghere Smart PTZ de tip dome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.