Cea mai inalta cladire din Romania este acum reprezentata 3D in noua versiune a Atlasului Digital al Romaniei


Sky Tower in ROAD2013.30

Sheba Distribution, reprezentant al companiei Garmin in Romania, lanseaza noua editie a Atlasului Digital al Romaniei v5.30, RO.A.D.2013.30, cea mai cuprinzatoare harta de GPS dedicata Romaniei.

In noua editie, galeria modelelor 3D s-a imbogatit cu reprezentarea detaliata a celei mai inalte cladiri din Romania, Sky Tower. Si alte centre de business importante din Bucuresti sunt redate 3D: City Gate, Victoria Center si Tower Center. Biserica Unitariana Fortificata de la Darjiu, monument UNESCO, Castelul Medieval Bastionar Bethlen-Haller de la Cetatea de Balta pot fi vizualizate tridimensional pe harta.

Harta de navigatie rutiera Atlasul Digital al Romaniei aduce in plus fata de editia precedenta 11.999.58 de kilometri de drumuri, ridicand la un total de 318.161.91 km de cai de comunicatii acoperirea in teritoriu, cu acoperire imbogatita in judetele Ialomita, Buzau, Vrancea, Teleorman, Tulcea, Hunedoara, Suceava şi Caraş-Severin. Numarul de informatii de tip punct de interes se ridica in aceasta editie la 341.419 puncte impartite in 484 de categorii.Nodul de la Calafat in  ROAD2013.30

Fata de hartile standard de pe piata, Atlasul Digital al Romaniei are un grad de detaliu fara egal, in aceasta editie fiind introduse, printre multe altele, autostrada A1 segmentul Simeria-Oraştie, autostrada A2, segmentul Lazu-Portul Constanta, legatura A2 de la Cernavoda precum si nodul rutier si feroviar care face legatura E79 cu podul transfrontalier Calafat-Vidin. S-a explicitat de asemenea accesul la centrele comerciale Kaufland din Sighişoara, Polus Center, Metro, Praktiker, Arabesque si Kaufland din Cluj-Napoca, Dedeman, Selgros si Real din Galati, Palas si Auchan din Iasi si Dedeman si Selgros din Lazu. De asemenea, s-au adaugat multe sensuri unice noi si 16 sensuri giratorii noi aparute intre timp.

Pasionatii de istorie vor descoperi in aceasta editie in premiera elementele de detaliu ale burgus-ul roman de la Boşorod-Leurdeana, valurile dacice de baraj de la Boşorod-Varful Secuiului, Limesului Daciei Apulensis pe traseul Manerau-Rapsig-Archiş, fortificatiilor de la Turnu-La Prioran şi Pecica-Duleul lui Bran, fortificatia de la Pecica-Duleul lui Bran, fortificatiilor de la Şemlac-Pusta lui Cucu si fortificatia de la Semlac- Pusta lui Cucu, fortificatiei de epoca bronzului de la Girişu de Criş-Alceu, aşezarii fortificate dacice timpurii de la Poiana Manastirii, castellum-ului de la Şuteşti, cladirile Vicus-ului roman Tibiscum de la Jupa, fortificatiile elenistice de la Albeşti şi Coroana, forturile romane – unele inedite – de la Cieşti, Mandra, Maracineni şi Albota de-a lungul lui Limes Transalutanus, Valul Moldovei de Sus de la Haneşti şi ale Bisericii Fortificate Unitariene de la Darjiu – monument UNESCO – si ale castelului medieval Bethlen-Haller de la Cetatea de Balta.

ROANodul de la Lazu in  ROAD2013.30D2013.30 este singura harta de navigatie din lume care combina detalii topo cu o structura de drumuri rutabila – la nivel inclusiv de drumuri de pamant şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalata, oraşe cu blocuri 3D si modele minutios realizate la constructii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizarile la harta sunt constante şi consistente de la o editie la alta şi sunt documentate in Jurnalul Hartii, in care sunt trecute contributiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localitatilor şi planşelor afectate.

Dispunand de un concept original, cu actualizari trimestriale, rodul muncii timp de noua ani si jumatate fara intrerupere a pasionatilor şi specialiştilor din echipa Proiectului Romania Digitala, Atlasul Digital al Romaniei este optiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferata de navigatie a amatorilor de drumetii in aer liber.

Editia actuala are 526 MB marime şi ruleaza exclusiv pe echipamente de navigatie Garmin, o lista a acestora fiind disponibila la linkul de mai jos:

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Pretul Atlasului Digital al Romaniei v5.30, RO.A.D.2013.30 este de 475 Lei fara TVA si este disponibil pe www.garmin.ro.

 

Bucuresti, 22 iulie 2013 – Sheba Distribution

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.