Allview a lansat gama de tablete Viva


Q8

           Allview  a lansat ieri gama de tablete Viva. Primele device-uri din serie sunt Viva Q7 si Viva Q8, doua tablete care au la baza procesoare Quad Core. Acestea se remarca printr-un design atragator si elegant, fiind cele mai subtiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele dispozitive au display IPS si ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

 

„Am dorit sa venim in intampinarea nevoilor consumatorilor care isi doresc un device usor, simplu de manevrat si cu un design elegant, care sa beneficieze in acelasi timp de dotari performante. Tabletele din gama Viva, cu design ultra-slim, dotate cu display IPS remarcabil si procesoare Quad Core indeplinesc toate aceste cerinte”, a declarat Lucian Peticila, general manager Allview.

 

Q7Ambele tablete din noua  gama Viva dispun de un procesor Quad Core de 1 GHz, o placa video Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee si 1GB memorie RAM, impresionand prin fluenta si eleganta experientei de browsing si multi-tasking. Memoria interna de 8 GB, extensibila pana la 32 GB, ofera spatiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fisiere audio.

 

Displayul IPS de 7,9” al tabletei Viva Q8, cu o rezolutie de 1024×768 pixeli, ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita. Camera foto OV5647 de 5 megapixeli cu functie de inregistrare video Full HD si focalizare automata aduce o noutate pentru tabletele Allview: poate filma si realiza fotografii in acelasi timp.

Viva Q7, cea de-a doua tableta din gama, este dotata cu un ecran IPS LCD de 7’’,cu o rezolutie inalta de 1024×600 pixeli. Decodarea video se face la o rezolutie 4K (3840x2160p), facilitand vizionarea de filme si videoclipuri cu o calitate ridicata a imaginii.

 

Ambele tablete ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, care ofera o experienta mai fluida si mai rapida, timpi mai scazuti de reactie a aplicatiilor si o tranzitie mai rapida intre ecrane. Functia Fast Boot permite pornirea tabletei intr-un timp record de numai 5 secunde.

Conexiunea wi-fi ofera acces rapid la internet, iar conectivitatea PC prin USB faciliteaza transferul datelor de pe tableta pe PC si invers. Tabletele au incorporata aplicatia Office Viewer, care permite vizionarea de documente tip Excel si Powerpoint, iar antivirusul Bitdefender (pachetul Premium fiind inclus gratuit timp de 3 luni) garanteaza protectia necesara. De asemenea,  ambele device-uri dispun de o aplicatie integrata de update.

Tabletele Viva Q7 si Q8 pot fi achizitionate din magazinele partenere la pretul de 599, respectiv 799 lei.

Tableta Q8 a si ajuns la noi la teste, asa ca in curand vom vedea cum se misca intr-un review detaliat.

 

One response to “Allview a lansat gama de tablete Viva

  1. Pingback: Tableta Viva Q8 de la Allview – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.