Philips colaboreaza cu Disney pentru o transformare radicala a iluminatului pentru copii


Philips Mickey MouseImbinarea intre inovatiile Philips si personajele lumii Disney revolutioneaza lumea povestilor si a copilariei

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) a anuntat crearea unui portofoliu de produse de iluminat care are ca inspiratie universul Disney, lumea magica a eroilor de desene animate fiind acum mai aproape de copii prin sisteme de iluminat dedicate lor.

Experienta Philips in domeniul iluminatului si mult indragitele personaje Disney au puterea de a transforma camera copilului intr-un spatiu ludic. Sistemele de iluminat Philips stimuleaza imaginatia, lectura si jocurile, asigurandu-le celor mici un somn profund si cele mai frumoase vise. Alaturarea cu lumea de basm Disney este pentru Philips inca o etapa a proiectelor digitale in domeniul iluminatului domestic, proiectat pentru a imbunatati viata de familie si timpul petrecut alaturi de cei dragi.Philips and Disney

Gama de iluminat Philips si Disney are un concept inovator care se foloseste de sistemul de iluminat interconectat pentru a permite copiilor sa interactioneze cu povestile si personajele Disney. Revolutionarul sistem Philips si Disney ofera parintilor si copiilor posibilitatea de a conecta e-book-urile cu iluminatul, astfel facand experienta lecturii mai placuta si intensa prin captarea atentiei celor mici. Articolele vor avea si o functie de “lumini de confort”, printr-o lumina de joasa intensitate care emite un scurt blit ce ii atentioneaza pe copii asupra orei de desteptare. Astfel, copiii sunt ajutati sa aiba un program de somn regulat.

“In centrul dezvoltarii acestui proiect dedicat copiilor stau inovatia si inspiratia echipei Philips. Colaborarea cu Disney combina mestesugul si arta lor de a crea povesti si personaje care starnesc imaginatia oricarui copil indiferent de varsta, cu expertiza si inovatia noastra in producerea de echipamente de iluminat. Impreuna vom livra familiilor de pretutindeni un portofoliu de solutii de iluminat avansat, care are la baza dorinta de a apropia oamenii prin joaca, chiar și cu ajutorul instrumentelor digitale”, a anuntat Eric Rondolat, Chief Executive Officer la Philips Lighting. “Este ambitia noastra sa devenim lider de piata in solutii de iluminat, in plus ne dorim sa facem experientele de iluminat digitale sa fie cat mai surprinzatoare si captivante pentru copii.”

image003”Aceasta gama de produse de iluminat ilustreaza perfect cum talentul de a povesti si creatiile Disney pot intra in camerele copiilor printr-un articol nou, atragator si convingator. Suntem mandri de colaborarea cu Philips datorita efectului pozitiv si confortului pe care le oferim printr-un climat ce favorizeaza lectura si povestile copilariei”, a declarat Simon Philips, Executive Vice President & General Manager, Disney Consumer Products, The Walt Disney Company EMEA.

Portofoliul de articole Philips si Disney este creat pentru siguranta copiilor, de la mecanismul utilizat si pana la materialele folosite. Produsele de iluminat vor fi co-branduite si vor fi vandute in magazinele autorizate de cele doua companii. Incepand cu luna septembrie articolele de iluminat vor fi disponibile in Europa si SUA, urmand ca de anul viitor sa intre si pe pietele din Asia si Canada.

 

Gama Philips Disney Imaginative Lighting:

  • StoryLight and Mickey starter kit – lampa in forma de Mickey Mouse care sincronizeaza lumina in functie de povestea de pe e-book sau iPad.
  • SleepTime and Mickey &Minnie Mouse – lampi pentru noptiera ce aduc magia Disney in rutina somnului, anuntand copiii asupra orei de culcare si a celei de trezire.
  • SoftPals and Sulley and Mike from Monsters Inc., classic Mickey and Minnie Mouse – prieteni ai somnului, aceasta lampa este ideala pentru lumina de veghe si pentru a crea copilului obisnuinta lecturii de noapte buna.
  • LED Candles and Princess, Minnie and Mickey Mouse – lumina calda, difuza, care emite licariri ce aduc o nuanta de magie activitatilor si camerei.
  • LivingColors Micro lamps and Cars, Planes, Princess and Ariel – peste 64 de culori de unde iti poti seta decorul spatiului de joaca.
  • LivingColors Mini and Mickey &Minnie Mouse – schimba camera copilului intr-un loc de basm, distractiv si diafan.

Amsterdam, Olanda – Royal Philips

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.