In exclusivitate pe piata din Romania, COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop


ONE TOUCH X'POP Black front-left V1.0

COSMOTE Romania lanseaza, in premiera pe piata din Romania, One Touch X’Pop – un nou terminal “gata pentru folosire” de la ALCATEL ONE TOUCH.

One Touch X’Pop are un display generos, de 4,5 inci qHD, pentru o mai buna experienta de navigare pe Internet, vizualizare si jocuri, ruleaza cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, in timp ce procesorul Dual Core de 1 GHz executa mai usor ca niciodata operatiunile de tip multitasking. Noul terminal este      “gata pentru folosire”, cu cele mai populare aplicatii deja preinstalate si organizate, inclusiv aplicatii de social media, streaming de continut sau comunicare.

Clipele favorite sunt imortalizate cu o camera foto de 5MP cu functie de detectare zambet si care dispune de mai multe filtre fotografice, iar modul panoramic ajuta la capturarea celor mai frumoase peisaje. In plus, functia video permite oricand inregistrari de inalta calitate la o rezolutie HD de 720p.ONE TOUCH X'POP Pure White special V1.0

Unele dintre cele mai folosite aplicatii pentru smartphone au legatura cu comunicarea, cautarea pe Internet si cumparaturile – prin urmare am ales sa aducem in premiera pe piata locala Alcatel One Touch X’Pop, un terminal deja echipat cu unele dintre cele mai folosite aplicatii. Acesta este un nou pas din strategia noastra orientata spre segmentul smartphone, cu scopul de oferi cele mai bune terminale pentru toate categoriile de clienti”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE Romania.

Alcatel One Touch X’Pop dispune de  512 RAM  si 4GB EMMC memorie interna care poate fi extinsa pana la 32 de GB prin intermediul cardului MicroSD. Bateria cu litiu de 1.800 de mAh ofera pana la 16 ore de convorbiri in reteaua 2G si 8,5 ore in 3G. In mod standby, bateria dureaza pana la 700 de ore in retea 2G, respectiv 400 de ore in 3G. In plus, timpul de pornire al telefonului este redus cu 50% prin intermediul functiei de pornire rapida, disponibila in setarile din meniu.

Noul telefon este disponibil in Romania in exclusivitate in magazinele COSMOTE si Germanos, la un pret de 649 de lei fara abonament si la 1 leu cu COSMOTE Smart XL, abonament care ofera, in schimbul unei taxe lunare de 37.20 € (TVA inclus), 300 de minute si internationale catre zona 1, 2.000 de minute in retea, 2.000 de SMS-uri in retea, 2.000 de minute in reteaua fixa Romtelecom, 300 de MMS-uri in retea si 1,5 GB de trafic de date.

Mai mult decat atat, deoarece COSMOTE ofera o serie de aplicatii care imbunatatesc experienta utilizarii smartphone-ului, Alcatel One Touch X’Pop are preinstalate aplicatiile Dolce Mobile TV si Web’n’walk, fiind, de asemenea, compatibil cu aplicatiile RadarMe powered by COSMOTE, Mireo Navigation powered by COSMOTE si Fairytale Land powered by COSMOTE. Mai multe detalii despre aplicatiile disponibile pot fi accesate aici.

Bucuresti, 1 iulie 2013COSMOTE Romania

One response to “In exclusivitate pe piata din Romania, COSMOTE aduce Alcatel One Touch X’Pop

  1. Pingback: Alcatel One Touch X’Pop – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.