Logitech lanseaza in Romania doi mousi de gaming din noua gama G


Logitech G400s_2

Anuntata acum mai bine de doua luni, perifericele din noua gama de gaming de la Logitech isi fac intrarea pe piata din Romania incepand din aceasta luna. Primele dispozitive ale gamei G (ce include in total sase mousi, sase tastaturi si doua seturi de casti) disponibile la noi sunt mousii G400s si G100s.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse

Logitech G400s Optical Gaming Mouse rescrie standardele stabilite de Logitech MX518 Optical Gaming Mouse si Logitech Optical Gaming Mouse G400. Acest mouse este dezvoltat special pentru jocurile FPS si include tehnologia sensor Delta Zero pentru un control bun al cursorului. Mouse-ul dispune de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase. Cu ajutorul software-ului Logitech Gaming Software poti personaliza cele opt butoane programabile. Mouse-ul dispune de asemenea de microswitches mecanice ce au o durata de viata evaluata la 20 de milioane de apasari iar picioarele din polytetrafluoroethylene (PTFE) au fost testate pentru a rezista 250 de km. Mouse-ul dispune de o rezolutie maxima de 4000 DPI. Butoanele programabile iti permit, printre multe altele, sa schimbi intre nenumarate setari DPI pentru a selecta rapid optiuni pe ecran sau sa scanezi harta jocului. Logitech G400s Optical Gaming Mouse are o garantie de 3 ani si este disponibil la un pret recomandat de 269 Lei.Logitech G100s

Logitech G100s Optical Gaming Mouse

Logitech G100s Optical Gaming Mouse este dezvoltat special pentru jocurile preferate RTS (Real Time Strategy) si MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Dezvoltat pentru a duce mai departe mostenirea modelelor Logitech G1 Mouse si Logitech Gaming Mouse G100, G100s dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii. Fie ca folosesti o prindere de tip claw grip fie una conventionala, cu maini mari sau mici, forma de trapez invers ambidextra a mouse-ului incurajeaza o prindere ferma pe durata multor ore de gaming. Mouse-ul  dispune de o rezolutie maxima de 2500 DPI. Logitech G100s Optical Gaming Mouse are o garantie de trei ani si este disponibil la un pret de 179 Lei.

Bucuresti – 18 iunie 2013Logitech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.