Allview lanseaza serviciul de personalizare capace pentru smartphone-uri si tablete


capac_personalizabil_P5AlldroDe acum, posesorii de smartphone-uri si tablete Allview au posibilitatea sa-si achizitioneze un accesoriu inedit pentru device-ul lor: capacul personalizabil. Primul model pentru care s-a implementat acest serviciu este smartphone-ul P5 Alldro, urmand ca pe viitor si celalalte device-uri din gama Allview sa beneficieze de el.

Capacul creat special pentru modelul P5 Alldro poate fi personalizat la cererea clientului cu imaginile preferate ale acestuia. Procedura va fi realizata prin transfer termic. Personalizand capacul smartphone-ului sau cu imagini inedite, detinatorul de P5 Alldro va avea ocazia sa iasa din anonimat. Capacul este rezistent la zgarieturi si uzura, avand rolul de a proteja telefonul.

 

Lansat in august 2012, P5 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Romania cu procesor Dual-Core, este in momentul de fata cel mai popular telefon Allview, peste 15.000 de clienti bucurandu-se deja de el. Pentru a veni in intampinarea dorintelor lor, Allview a implementat noul serviciu de personalizare a capacelor.

Pentru a realiza singuri designul capacului, utilizatorii vor accesa site-ul http://www.allview.ro unde este descrisa pas cu pas procedura de personalizare.

Capacul personalizabil pentru P5 Alldro are un pret de 69 de lei si poate fi achizitionat direct de pe site-ul http://www.allview.ro . Pentru cei mai receptivi clienti, Allview are o oferta valabila numai joi, 20 iunie: cumperi un capac si platesti numai transportul in valoare de 20 de lei.

Mai multe detalii despre smartphone-ul P5 Alldro si despre modul de personalizare al capacului pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro .

Brasov, 18 iunie 2013 – Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.