Nokia intra intr-un parteneriat cu ONE pentru eradicarea saraciei extreme


OneImagini surprinse cu dispozitive Nokia Lumia vor raspandi mesajul progresului

Capitalizand puterea tehnologiei mobile, Nokia a intrat intr-un parteneriat cu The ONE Campaign pentru a sustine misiunea organizatiei de a eradica saracia extrema din intreaga lume. Astazi se lanseaza noua campanie ONE agit8, dezvoltata in jurul muzicii, pentru a arata progresul incredibil in aceasta misiune si pentru a amplifica chemarea la actiune. Saracia extrema s-a injumatatit in ultimii 20 de ani, iar cifrele arata ca ea ar putea fi practic eliminata pana in 2030 – insa doar daca actionam acum. Campania include o platforma muzicala digitala unde pot fi accesate noi inregistrari video ale unor cantece de protest clasice, un nou film care va fi proiectat pe fatada iconica a cladirii Tate Modern din Londra si concerte live improvizate. Nokia reprezinta “vocea vizuala” a acestei campanii media globale, contribuind la raspandirea mesajului prin imagini surprinse in intreaga lume.bono1

Imagini evocatoare realizate de fotojurnalisti renumiti, bloggeri, fotografi amatori si celebritati din intreaga lume folosind un smartphone Nokia Lumia 920 vor fi proiectate pe Tate Modern in serile de 11-13 iunie. In plus, Nokia incurajeaza membrii comunitatii sale online sa isi faca auzite vocile prin realizarea si partajarea de imagini, povesti si experiente care sustin tema ONE “Progres prin protest”. Imaginile, inspirate de cantece de protest, pot fi vizualizate si partajate pe Twitter folosind hashtag-ul oficial  #nokiaxONECampaign sau pot fi incarcate pe pagina de Facebook globala a Nokia (facebook.com/Nokia).

“O credinta comuna in conectarea oamenilor a facilitat acest parteneriat stimulant si dinamic”, a declarat John Nichols, Global Brand Director, Nokia. “Prin tehnologia noastra foto de varf  si forta imaginilor, care ajuta la cresterea constientizarii unor probleme globale si aduce oamenii impreuna, suntem dedicati raspandirii mesajului si misiunii acestei organizatii incredibile.”

ONE va folosi fotografiile de inalta calitate generate de utilizatorii Nokia pentru a inspira milioane de oameni sa sustina activitatile continue de advocacy ale organizatiei privind eradicarea saraciei extreme si a bolilor ce pot fi prevenite in intreaga lume. Vizitatorii one.org/protestsongs vor gasi aici fotografii captivante realizate cu terminale Nokia, alaturi de un grup divers de artisti ce reinterpreteaza in stilul lor cantece de protest clasice. Site-ul web va include inregistrari video ale acestor reprezentatii, de la artisti cu faima internationala pana la artisti de strada si va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si face auzita vocea in lupta impotriva saraciei extreme.

“Advocacy inseamna, in esenta sa, o experienta colectiva, o miscare menita sa fie impartasita cu ceilalti,” a declarat Jeff Davidoff, Chief Marketing Officer, ONE. “Oamenii impartasesc experientele lor prin imagini, astfel ca Nokia este partenerul perfect pentru ca membrii nostri sa se conecteze si sa se alature campaniei pentru eradicarea saraciei extreme.”

Londra, 11 iunie 2013 – Nokia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.