Sony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA


Sony BRAVIA

  • Noile modele dispun de aplicatii speciale de divertisment si ofera cea mai buna calitate a imaginii
  • Cu Triluminos Display ai parte de cel mai larg spectru de culori pentru imagini foarte realiste
  • Sony lanseaza campania pan-europeana “Perechea perfecta” prin care, la achizitionarea unui televizor Bravia W8 sau W9*, clientii primesc un smartphone Xperia L, respectiv Xperia Z

Sony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA® HDTV, ce a fost prezentata anul acesta la Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Noile televizoare BRAVIA aduc consumatorilor de tehnologie si servicii de continut, alaturi de imagini foarte realiste si calitate audio impresionanta. Noua gama va fi disponibila la partenerii Sony din Romania la finalul lunii mai.

BRAVIA W9In aceasta vara, clientii Sony vor putea achizitiona televizoarele W8 si W9, cadrul campaniei pan-europene ”Perechea perfecta” – BRAVIA W8 cu telefonul Xperia L, iar BRAVIA W9 cu telefonul mobil Xperia Z. Campania se deruleaza in perioada 29 mai – 14 iulie a.c. in magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO si Carrefour. Mai multe informatii gasiti pe: www.sony.eu/braviapromotion si in magazinele partenere.

“Noua gama de televizoare BRAVIA combina cele mai actuale tehnologii, de la TRILUMINOS Display, la sistemul de sunet Magnetic Fluid Speakers, sau NFC. Televizoarele formeaza perechea perfecta cu smartphone-ul Xperia, pentru ca datorita functiei NFC One-touch mirroring, permite utilizatorilor sa vizualizeze instant continutul din smartphone pe ecranul mare al televizorului. Invitam consumatorii sa mearga in magazine si sa experimenteze acest lucru”, declara Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

BRAVIA designInovatia aduce imagini uimitoare

Noua gama BRAVIA W include modelele  KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A

Toate modele din noua gama au modul Wi-Fi incorporat si vin echipate cu cel mai apreciat procesor de imagine de la Sony, X-Reality PRO, care ofera detalii incredibile si culori uimitoare, indiferent de sursa imaginilor. Aceasta serie beneficiaza si de Motionflow XR™, pentru cea mai buna experienta atunci cand sunt vizualizate filme cu scene de actiune rapida sau gaming.

Noul televizor Sony BRAVIA W905A incorporeaza tehnologia TRILUMINOS Display cu iluminare LED pentru a prezenta culori bogate, realiste, cu tonuri subtile, redand in acelasi timp si culorile puternice si nuante de rosu, albastru si verde, greu de reprodus. Prin integrarea tehnologiei proprietare Sony **Punctului cuantic, noul W905A ofera o paleta larga de culori si o experienta de vizionare foarte realista si animata, cu o profunzime impresionanta a imaginii.

Bravia

Totodata, modelele din seria W905A integreaza un sistem de sunet de 1,2 m cu un design unic, pliat inteligent intr-o unitate compacta ascunsa in spatele ecranului. Chiar daca boxele sunt ascunse, acestea reproduc sunetele intense de bass si pe cele medii, aducand o nota puternica filmelor de actiune, muzicii si dialogurilor si producand aceeasi extensie de bass ca o boxa de mari dimensiuni.

SONY BRAVIA quartzNoile televizoare Sony BRAVIA W includ functia Screen Mirroring via Wi-Fi, iar modelul W905A dispune de o telecomanda cu tehnologie NFC pentru o experienta One-touch completa. In plus, toate cele trei dispun de port MHL, care permite conectarea prin cablu a telefonului mobil, a tabletei, sau a altor dispozitive portabile la televizor.

Datorita Sony Entertainment Network, noile televizoare BRAVIA devin centrul de divertisment care iti ofera o experienta digitala de ultima ora, prin accesul la Internet si aplicatiile online favorite, precum YouTube™, Twitter, Skype sau Facebook®.

Modelul KDL-W905A  este disponibil cu o diagonala de 55 inci si 46 inci, iar modelul KDL-W805A este disponibil in doua variante, de 55-inci si 47-inci. Modelul KDL-W650A este disponibil in doua variante de 32-inci si 42”.

Specificatiile noii linii BRAVIA LCD

Modelele W900A disponibile  in varianta 55”/46”/40”

Modelele W802A disponibile  in varianta 55”/47”/42”

Modelele W650A disponibile  in varianta  42” si 32”

X-Reality PRO
TRILUMINOS Display
Motionflow XR 800Hz
Active 3D
Long Duct Speaker
Clear Phase
S-FORCE Front Surround 3D
NFC One-touch mirroring TV SideView
Sony Entertainment Network
Super Multi Format USB Play

X-Reality PRO
Motionflow XR 400Hz
Passive 3D
Bass Reflex Box Speaker
Clear Phase
S-FORCE Front Surround 3D
NFC One-touch mirroring TV SideView
Sony Entertainment Network
Super Multi Format USB Play

X-Reality PRO
Motionflow XR 200Hz
Bass Reflex Box
Clear Phase Speaker
S-FORCE Front Surround 3D
Screen Mirroring
TV Side View
Sony Entertainment Network
Super Multi Format USB Play

Xperia 

*La achizitionarea unuia dintre modelele de televizor Sony Bravia KDL46W905 sau KDL55W905, cumparatorii primesc un smartphone Xperia Z. La achizitionarea unuia dintre modelele KDL47W802, KDL47W805, KDL47W807, KDL47W808, KDL47W809, KDL55W802, KDL55W805, KDL55W807, KDL55W808, KDL55W809, clientii primesc un smartphone Xperia L.

**Punctul cuantic este o tehnologie a D Vision, Inc., cunoscuta si sub numele de culoarea  IQTM. Este o tehnologie avansata de iluminare, emisa de un semiconductor, dezvoltata de QD Vision, Inc.

Bucuresti, 29 Mai 2013 – Sony Romania

One response to “Sony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA

  1. Pingback: Sony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA | BadzMovies | World

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.