Bitdefender va furniza software de securitate gratuit prin LinkedIn Safety Center


LinkedIn Safety Center

Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, anunta ca va oferi membrilor LinkedIn acces gratuit la software-ul sau de securitate prin LinkedIn Safety Center. Centrul de Securitate al LinkedIn este conceput sa furnizeze celor peste 225 de milioane de membri ai retelei instumentele si informatiile necesare pentru protectia identitatii si a datelor personale pe internet.

 

“Business-urile si profesionistii reprezinta tinte valoroase pentru criminalii informatici care urmaresc furtul de identitate, fraudele bancare sau alte tipuri de escrocherii cibernetice. Noi dezvoltam de mai bine de 10 ani tehnologii inovatoare si strategii de combatere a acestor atacuri si suntem dornici sa ajutăm in lupta impotriva atacatorilor”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Prin intermediul Centrului de Securitate al LinkedIn, Bitdefender furnizeaza companiilor mici si profesionistilor protectie completa impotriva virusilor, a phishing-ului si a altor amenintari online, printr-o sesiune de testare gratuita, de trei luni, a doua produse importante din portofoliu.

Bitdefender Cloud Security for Small Businesses implementeaza tehnologiile de securitate recunoscute la nivel global, pentru a asigura companiilor mici protectie si control de la distanta, tehnologii anti-phishing, control al productivitatii si alte beneficii adaptate utilizatorilor din mediul de business.

Bitdefender Total Security 2013 furnizeaza membrilor LinkedIn securitate pe retelele sociale, cea mai eficienta protectie anti-malware, filtru de spam, anti-phishing, criptarea continutului transmis prin chat etc.

Leadership-ul tehnologiilor Bitdefender este recunoscut la nivelul industriei de cele mai importante institutii de testare. In evaluarea din aprilie, realizata de compania independenta de analiza AV-Comparatives, Bitdefender a fost singurul produs din cele 21 participante care a detectat in proportie de 100% amenintarile informatice. Rezultatul vine la o luna dupa ce Bitdefender a obtinut locul intai in testarile AV-TEST, o alta companie independenta de analiza.

BUCURESTI, 29 mai 2013 – Bitdefender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.