Sarbatori cu Telekom: beneficii pe viata pentru clientii cu abonamente de servicii mobile


Telekom_Net_Infinit

  • Clientii Telekom cu abonamente de servicii mobile primesc gratuit 1GB trafic de date la viteza 4G pe luna, pe viata, inclusiv pentru membrii familiei
  • Pachetul TV Online Complet este oferit gratuit timp de 6 luni
  • Telefonul Huawei P8 Lite este disponibil la 1 Leu pentru clientii care se porteaza in reteaua Telekom si opteaza pentru abonamentul Mobil L, pe o perioada de doi ani

 

De sarbatori, Telekom lanseaza o oferta speciala pentru clientii care au abonamente de servicii mobile: 1GB trafic de date la viteza 4G in fiecare luna, pe viata, inclusiv tuturor membrilor familiei. Bonusul se acorda clientilor noi si existenti care in perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 işi achiziţioneaza un telefon la activarea sau reinnoirea unui contract pe o perioada de 24 de luni cu unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promotional.

Si pentru ca bucuriile se impart cu cei dragi, toate numerele activate de acelasi titular pe un singur cont primesc bonusul in mod automat. Asadar, intreaga familie beneficiaza de internet la viteza 4G, in fiecare luna, pe perioada contractuala, inclusiv dupa expirarea acesteia, pana la momentul reinnoirii contractului. In cazul in care utilizatorii nu deţin o cartela 4G, acestia vor primi una, gratuit, pentru a beneficia de bonus.

 

Mai mult, sarbatorile de iarna aduc abonatilor Telekom o experienta TV cu adevarat interactiva cu pachetul TV Online Complet oferit gratuit in primele sase luni la incheierea unui contract nou sau reinnoirea acestuia pe o perioada de 24 de luni, cu unul din abonamentele din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promotional.

 

Cu pachetul TV Online Complet clientii au acces la continut TV variat, pentru zilele friguroase de iarna petrecute acasa, si nu numai: emisiuni TV, competitii sportive, filme independente, filme de festival, desene animate si seriale. Extraoptiunile incluse in pachetul TV Online Complet sunt: Canale TV Online, Dolce Sport Online, Mubi, Disney Movies on Demand, Picture Box si Voyo.

 

Pentru a avea acces la continutul de televiziune, clientii Telekom trebuie sa isi activeze gratuit serviciul Telekom TV Web & Mobile din sectiunea Extraoptiuni din contul MyAccount. Traficul de date realizat utilizand pachetul TV Online Complet nu va fi tarifat. Extraoptiunea se va dezactiva automat dupa primele sase luni, iar reactivarea acesteia se va putea face contra-cost (10.90EUR + TVA/luna).

 

In plus, Telekom a pregatit o oferta speciala si pentru cei care isi porteaza numarul de telefon in reţeaua Telekom: pana pe 15 ianuarie 2016, acestia pot achizitiona smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 Leu impreuna cu abonamentul Mobil L incheiat pe o perioada de doi ani. Abonamentul Mobil L include minute si SMS nelimitate in retea, 2GB trafic de date si 100 minute in Roaming UE.

19 noiembrie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.