Dolce Sport transmite pentru prima data live 3D o finala UCL


Invitatii_UCL_3D              Finala UEFA Champions League este transmisa de Dolce Sport, pentru prima data in Romania, in format 3D. Finala celei mai importante competitii fotbalistice inter-cluburi la nivel european este transmisa in direct, in format 3D, in cadrul unui eveniment organizat pentru clientii Romtelecom.

Evenimentul va avea loc sambata, 25 mai, la Cinema City Cotroceni. Joi, 23 mai, vor fi anuntati cei 50 castigatori dintre clientii Romtelecom care s-au inscris la concursul desfasurat pe pagina de Facebook a Dolce Sport.

Finala UCL poate fi urmarita in direct, de acasa, de toti clientii Dolce Sport, atat in format HD si SD, cat si in format 3D de catre cei care detin televizoare 3D full si decodoare HD. De asemenea, finala va putea fi vizionata  si de catre clientii NextGen care detin abonamente de televiziune digitala.  Aceasta transmisiune 3D este un experiment unic pentru Romtelecom, care va dura pe parcursul a peste 3 ore, in care se va desfasura finala UCL si va putea fi urmarita pe canalul creat special si exclusiv pentru acest eveniment, denumit Dolce Sport 3D. In cea de-a sasea finala desfasurata pe Wembley Stadium se intalnesc anul acesta, pentru prima data in aceasta faza a competitiei, doua echipe germane: Borussia Dortmund si Bayern Munchen. In semifinale ele au eliminat marile favorite Real Madrid si FC Barcelona.

Spotul TV dedicat finalei UCL, disponibil aici, transmite pasiunea, bucuria, actiunea, drama si suspansul marii finale. Microbistii care vor participa la evenimentul in format 3D vor avea parte si de un decor care ii va face sa traiasca atmosfera incendiara de pe Wembley Stadium, ca si cum s-ar afla in tribune.

Prin acest eveniment, Dolce Sport isi continua promisiunea facuta romanilor de a le oferi continut sportiv de cea mai buna calitate, spectacol adevarat si o experienta TV memorabila.

21 Mai, Bucuresti – Romtelecom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.