Pe 1 decembrie, Samsung organizeaza finala celui mai mare concurs de Angry Birds din Romania


Primii trei clasati in cadrul concursului „Samsung SMART TV te invita la distractie cu Angry Birds” vor lua parte la finala europeana de la Londra

Pe 1 decembrie 2012, la Baneasa Shopping City, are loc finala nationala a competitiei „Samsung SMART TV te invita la distractie cu Angry Birds”. In cadrul finalei vor fi desemnati 4 castigatori, iar primii trei clasati vor avea un loc asigurat in marea finala europeana a concursului, care va avea loc la Londra pe 13 decembrie.

Timp de 2 luni, participantii s-au putut inscrie in competitie si intrece in lupta cu personajele controlate cu ajutorul gesturilor. „Angry Birds” jucat pe televizoarele Samsung SMART ofera o experienta de joc mai captivanta, putand fi controlat doar cu ajutorul gesturilor mainii, de la navigarea prin meniu pana la activarea prastiei. Angry Birds, dezvoltat de Rovio Entertainment, este primul joc pentru SMART TV care functioneaza cu tehnologia Motion Control.Competitia „Samsung SMART TV te invita la distractie cu Angry Birds” a debutat pe 5 octombrie si a avut loc in mai multe orase din Romania: Bucuresti, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Concurentii cu cele mai mari scoruri din fiecare oras vor lua parte la finala nationala, unde pot castiga gadgeturi de top, oferite de Samsung. Dintre cei peste 7000 de participanti inscrisi in concurs, 9 se vor intrece pentru primul loc pe 1 decembrie, la Bucuresti. Competitia va avea loc de la ora 16:00, la insula Samsung din incinta Baneasa Shopping City.

Finalistii cu cele mai mari 4 scoruri vor castiga, in ordinea crescatoare a punctajelor, una dintre camerele foto Samsung NX 1000, WB150, DV300 sau un SMART TV 40ES7000. Primii trei clasati vor reprezenta Romania in cadrul marii finale europene, care va avea loc la Londra, pe 13 decembrie 2012.

Regulamentul concursului este disponibil pe https://www.facebook.com/#!/SamsungRomania/notes

Bucuresti – 28 noiembrie 2012- Samsung Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.