Nokia Location & Commerce isi consolideaza pozitia puternica in domeniul cartografiei pentru mediul auto la Salonul Auto de la Paris


         Nokia a anuntat astazi ca divizia sa Location & Commerce isi extinde colaborarea cu sase dintre cele mai puternice marci auto din lume, consolidându-si pozitia puternica in sectorul auto. Solutiile Location & Commerce stau la baza a patru din cinci sisteme de navigatie integrate in bord, Nokia fiind singura companie care ofera solutii cartografice si de navigatie complete pentru mediul auto, de la harti la platforma de localizare si aplicatii cartografice.

Pentru a valorifica serviciile puternice si expertiza Nokia Location & Commerce in domeniul continutului bazat pe locatie, mai multi clienti au ales produsele NAVTEQ®  pentru sistemele lor de infotainment de urmatoare generatie.

“Consideram ca divizia Nokia Location & Commerce este pozitionata in mod unic pentru a oferi o experienta de uilizare superioara, pe care producatorii auto si alti jucatori din industrie o pot livra catre clientii lor, iar anunturile pe care le facem in aceasta saptamâna subliniaza acest lucru,” a declarat Bruno Bourguet, recent numit Senior Vice President, Sales and Business Development, Nokia Location & Commerce.

Datorita mostenirii NAVTEQ in domeniul continutului bazat pe locatie si inovatiilor Nokia in domeniul navigatiei mobile, divizia Location & Commerce a Nokia a dezvoltat cel mai robust portofoliu de produse create special pentru a raspunde cerintelor clientilor din sectorul auto.

“Soferii de astazi se asteapta sa li se spuna cum pot ajunge cel mai usor din punctul A in punctul B, dar doresc si informatii despre trafic in timp real, notificari legate de punctele de interes din imprejurimi si date care sa ii ajute sa conduca mai bine si sa transforme calatoriile intr-o placere. Fie ca este vorba despre drumul zilnic pâna la birou sau calatorii mai lungi, aducem la viata viziunea noastra de “masina conectata” si oferim un set complet de capabilitati, de la navigatie la siguranta si divertisment,” a declarat Bruno Bourguet.

“Conceptul de ”masina conectata”, care transforma automobilul intr-un centru de comanda, este unul pe care multe companii din industrie doresc sa il concretizeze. Filozofia noastra este ca orice am face in cadrul Nokia Location & Commerce, fie prin aplicatiile noastre, fie permitând utilizatorilor sa isi creeze experiente folosind continutul si serviciile noastre, dorim ca oamenii care folosesc produsele noastre sa fie incântati. Aspectele precum trafic, parcare, cautare si harti sunt dificil de rezolvat, insa sunt esentiale pentru experienta la care se asteapta consumatorii.”

Anunturi de la Nokia Location & Commerce:

PARIS, Mondial de L’Automobile – 28 septembrie 2012 – Nokia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.