Aerolineas Argentinas se alatura SkyTeam


Aerolíneas Argentinas se alatura SkyTeam

 

Alianta saluta aderarea celui de al 18-lea membru si, in acelasi timp, a primei linii aeriene sud-americane, si continua sa se dedice gasirii unor noi oportunitati de dezvoltare in America Latina

 

            SkyTeam, alianta aeriana mondiala, a salutat astazi aderarea celui de al 18-lea membru al sau, Aerolíneas Argentinas. Linia aeriana nationala a Argentinei – a doua economie sud-americana – Aerolíneas Argentinas devine primul membru sud-american al SkyTeam, adaugand 40 de noi destinatii la reteaua SkyTeam.

“Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri sud-americani acces la o retea mondiala extinsa. Ziua de astazi inseamna, de asemenea, o etapa deosebit de importanta in eforturile de consolidare a retelei noastre sud-americane”, a declarat Michael Wisbrun, directorul executiv al SkyTeam. “Odata cu dezvoltarea rapida a cererii pentru zboruri catre America Latina si Argentina, Aerolíneas Argentinas isi aduce o contributie reala la alianta noastra prin oferirea de oportunitati pentru calatorii de afaceri si de agrement clientilor nostri”.

“In perspectiva, vom continua sa ne indreptam atentia asupra acestui continent. Membrii nostri fondatori, Delta si Aeroméxico, sunt jucatori importanti pe piata Americii Latine si pioneri ai identificarii de noi oportunitati in aceasta regiune”, a continuat dl. Wisbrun. “Delta si-a extins cooperarea cu linia aeriana braziliana GOL si cu Aeroméxico prin incheierea unor acorduri comerciale fara precedent. Acestea vor deschide calea catre noi oportunitati pentru SkyTeam si clientii nostri”.

Aderarea la SkyTeam reprezinta o realizare majora a planului de restructurare pe termen lung al Aerolíneas Argentinas. Elementele cheie ale acestui plan includ reinnoirea flotei si rationalizarea retelei, modernizarea intregii platforme informatice, imbunatatirea calitatii produselor si eficientizarea programului de fidelizare Aerolíneas Plus. Din cele doua noduri aeriene ale sale din Buenos Aires, Aerolíneas Argentinas opereaza zboruri catre 52 de destinatii din 14 tari, alaturi de o bogata retea interna de 35 de destinatii in interiorul Argentinei. Intre acestea se numara atractii turistice populare precum Ushuaia, capitala Patagoniei, spectaculoasele cascade de la Iguazu, renumita regiune vinicola Mendoza, precum si centrele industriale Córdoba si Rosario.

Capitala Buenos Aires este deservita de sase membri actuali ai SkyTeam – Aeroméxico, Air Europa, Air France, Alitalia, Delta Air Lines si KLM – toti acestia oferind zboruri regulate catre si dinspre America de Nord si Europa. Impreuna, transportatorii SkyTeam ofera in prezent 827 de zboruri zilnice cu plecare din Buenos Aires, catre 53 de destinatii de pe mapamond.

Clientii care calatoresc folosind biletul Go Round the World al SkyTeam beneficiaza acum de legaturi mult mai avantajoase pe sase continente. Aerolíneas Argentinas opereaza zboruri directe de la Buenos Aires catre Sydney, astfel incat clientii noi pot zbura non-stop intre America de Sud si Australia, in baza itinerariului SkyTeam Round the World.

 Respectand strategia SkyTeam de imbogatire a experientei clientilor, Aerolíneas Argentinas va implementa, pana la sfarsitul lui 2012, serviciile prioritare aeroportuare SkyPriority – SkyTeam pentru pasagerii Elite Plus, First si Business Class la nivel international. Incepand chiar de acum, clientii Aerolíneas Argentinas vor putea sa acumuleze si sa utilizeze milele acumulate pentru serviciile oferite de toate liniile aeriene membre ale SkyTeam. Astfel, membrii programelor de fidelizare apartinand altor linii aeriene ale SkyTeam vor putea sa acumuleze si sa utilizeze mile atunci cand calatoresc si pe cursele operate de Aerolíneas Argentinas.

Buenos Aires, 29 august 2012 – SkyTeam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.