Compania romaneasca Allview lanseaza doua tablete super-rapide cu procesor Dual-Core


          Allview, cel mai important producator IT&C de pe piata autohtona, lanseaza doua noi tablete, destinate atat segmentului business, cat si celui de consumer, care iti vor permite sa te bucuri de continut multimedia de calitate si de cele mai noi jocuri 3D.

Allview da startul marilor lansari de saptamana aceasta, in Romania, cu doua tablete care se adreseaza atat segmentului business, cat si celui de Small Office – Home Office, primele dotate cu procesor Dual-Core, care injumatateste timpul de raspuns, pentru o experienta multimedia deosebita. Alldro 3 Speed DUO si Alldro 2 Speed DUO le ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicatii, continut video si audio online de calitate, dar si de cele mai noi jocuri 3D. Toate aceste capacitati reprezinta elemente cheie pentru viitorul din domeniul tabletelor”, a mentionat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Allview Alldro 2 Speed DUO

Allview Alldro 2 Speed DUO este echipata cu procesorul Dual-Core Cortex A9, 1,5 GHz, si ruleaza sistemul de operare Android 4.0, pentru o experienta multitasking bogata in aplicatii si functii avansate. Ecranul HD multitouch capacitiv asigura o redare foarte buna a detaliilor, oferind perceptia realitatii, iar impreuna cu difuzoarele stereo, concepute pentru un sunet de inalta fidelitate, le ofera utilizatorilor momente deosebite de relaxare atunci cand ruleaza fisiere multimedia sau cand se bucura de cele mai noi jocuri. Tableta, care are o grosime de 10 mm, este dotata cu capac de aluminiu care asigura o rigiditate sporita.

Allview Alldro 3 Speed DUO

Modelul Allview Alldro 3 Speed DUO este echipat, de asemenea, cu procesorul Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz. Display-ul capacitiv multitouch IPS HD, de 9,7 inch, reprezinta, de asemenea, un atu al produsului si asigura redarea de imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate (aproape 180 de grade). Touchscreen-ul in format 4:3 iti permite sa te bucuri din plin de imagini magnifice, iar alaturi de difuzoarele stereo asigura o experienta multimedia captivanta, indiferent daca este vorba despre cele mai noi jocuri, filme sau videoclipuri. Memoria RAM de 1GB permite rularea mai fluenta a programelor si deschiderea paginilor de Internet.

Atat Alldro 2 Speed DUO, cat si Alldro 3 Speed DUO vin cu Office Suite Viewer  preinstalat, care ofera posibilitatea vizualizarii de fisiere Word, Excel si PowerPoint.  Ambele tablete beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium, valabila 90 zile, cu optiune de prelungire.

Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO va fi disponibila in magazinele partenere incepand de astazi si va avea un pret recomandat de 1.149 de lei. Allview Alldro 2 Speed DUO va fi disponibila la o data ce va fi anuntata ulterior.

Brasov, 27 august 2012Allview

Cateva poze de la eveniment in galeria de mai jos, si sper cat de curand ajunge la mine si la un review aceasta tableta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.