AOC prezinta noile display-uri IPS cu stand asimetric


I2481FXH_back_to_right          AOC isi extinde gama de monitoare stilate cu doua noi modele, menite sa incante chiar si atunci cand sunt inchise: design-ul cu margine subtire, aproape inexistenta, a modelelor AOC I2481FXH (23.8″ / 60.5 cm) si AOC I2781FH (27″ / 68.6 cm) in combinatie cu standul asimetric din metal fac ca aceste noi modele sa iasa in evidenta. Insa spectacolul continua si in momentul cand sunt aprinse: panel-ul IPS asigura o afisare consistenta a culorilor, un contrast puternic si detalii extraordinare ale imaginilor.

Design unic si cu stil

Monitorul de 23.8 inch (60.5 cm) AOC I2481FXH si cel de 27 inch (68.6 cm), AOC I2781FH, ies in evidenta prin design-ul indraznet cu stand asimetric de metal, o caracteristica unica a acestor monitoare AOC. Pentru a arata impecabil, ambele monitoare sunt ultra-slim, cu margini aproape inexistente: rama modelului I2481FXH este de aproxinativ 7.5 mm latime, in timp ce a modelului I2781FH este de aproxinativ 9.9 mm. In acest fel, ambele sunt o aditie atragatoare pentru orice utilizator interesat de aspect.

I2781FH_front_to_right_h_space_designI2481FXH_front_h_space_design

Imagini spectaculoase, unghiuri de vizualizare ultra-wide

Cele doua monitoare impresioneaza si mai tare atunci cand monitorul este aprins: gratie panel-ului IPS cu rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, utilizatorii se pot bucura nu doar de unghiuri de vizualizare de 178°, ci si de imagini spectaculoase ce redau cu acuratete culorile, contrast impecabil si detalii remarcabile. Tehnologia Flicker FREE reduce luminozitatea fara efect de scintilatie, pentru a reduce disconfortul ocular chiar si dupa o perioada indelungata in fata monitorului.

I2781FH_back_h

Practic si fiabil

 

Gratie slot-urilor pentru HDMI si VGA, noile monitoare pot fi usor conectate la diverse dispozitive precum DVD playere sau console, in functie de preferintele utilizatorului. In plus, acestea prezinta si slot jack, pentru cei ce prefera sa asculte la casti.

 

Modelul AOC I2481FXH este disponibil incepand cu luna octombrie 2015, iar modelul AOC I2781FH incepand cu luna decembrie, la pretul de 999 RON, respectiv 1.399 RON. Monitoarele AOC vin insotite de garantie de 3 ani si serviciul online de schimb.

 Amsterdam, 6 Octombrie 2015 – AOC 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.