Compania romaneasca Allview lanseaza telefoanele P4 si P5, unele dintre cele mai puternice dispozitive Dual-SIM


          Allview, cel mai important producator IT&C de pe piata romaneasca, lanseaza doua noi telefoane care iti vor inlesni comunicarea cu cei dragi: Allview P4 Alldro si Allview P5 Alldro.

“Allview face inca un pas inainte pentru cresterea dinamicitatii si puterii de dezvoltare a industriei IT&C din Romania prin lansarea primelor smartphone-uri  DUAL SIM cu procesor Dual Core si ecran Super AMOLED Plus de pe piata,” a precizat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul Allview P4 Alldro ruleaza sistemul de operare Android 4.0 ce aduce o experienta multitasking bogata in aplicatii si functii avansate. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezolutie 480×800 px afiseaza imagini la o calitate superioara. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm si dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizeaza fotografii HDR si filmeaza la rezolutie HD (720p).

P4 Alldro este echipat cu o camera foto de 8 MP si cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea ofera o acuratete mai mare a culorilor, o imagine mai omogena si impreuna aduc un plus de performanta: fotografii profesionale de o claritate extraordinara.

Telefonul efectueaza apeluri vocale in doua modalitati: prin cele doua SIM-uri de voce si prin conexiunea la Internet cu aplicatiile de tip VoIP precum Skype si Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL  SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu doua nuclee atinge un nou nivel de performanta, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultana si mai rapida a mai multor aplicatii.

Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3’’ la rezolutie de 480×800 px care ofera unghiuri de vizibilitate mult mai mari fata de un display obisnuit, iar imaginile redate sunt clare, in cele mai naturale si vii tonuri si ofera un contrast imbunatatit.

Atat P4 cat si P5 beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium si este valabila 90 zile cu optiune de prelungire.

Allview P4 este disponibil incepand de astazi la un pret recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat in curand, pretul nefiind inca disponibil. Dispozitivele vor putea fi achizitionate de la toti partenerii Allview din Romania. Telefoanele vor putea fi gasite si in Germania, Spania, Olanda si alte tari din UE.

Allview lanseaza All TV, telecomanda care iti transforma televizorul intr-un smart TV

Sistemul All TV iti transforma televizorul intr-unul inteligent prin conectarea la tableta Allview. Tot divertismentul de pe tableta personala, fie ca sunt jocuri, stiri, fie filme sau retele de socializare va putea fi afisat si controlat pe televizorul personal. Pachetul contine suportul pentru tableta, un cablu HDMI, telecomanda care functioneaza ca un mouse ce are incorporata o minitastatura QWERTY si aplicatia software All TV.
Telecomanda controleaza continutul de pe televizor prin miscari naturale si comode ale mainii de la o distanta de pana la 30 de metri. Aceasta dispune de doua fete:
–    Prima dintre ele dispune de 4 taste rapide cu ajutorul carora poti sa navighezi usor prin diverse interfete, poti naviga printre aplicatiile din meniu, poti derula sus-jos/stanga-dreapta in paginile web. Poate fi utilizat ca “game controler”.
–    Pe cealalta fata, telecomanda dispune de o tastatura QWERTY cu care vei putea comunica usor cu prietenii pe site-urile de socializare sau vei putea cauta informatii pe Internet in cel mai confortabil mod.
Aplicatia All TV a fost creata special cu gandul la utilizatori pentru a le facilita accesul la aplicatiile preferate, acest lucru realizandu-se prin intermediul unei interfete intuitive. Aceasta inglobeaza scurtaturi catre aplicatiile favorite, cu optiuni multiple de gestionare si grupare pe categorii precum Multimedia, Jocuri, Social Media si Internet browsing. Astfel, orice aplicatie va fi la un click distanta. Aplicatia All TV poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Aply Store.

Folosind aplicatiile dedicate precum Yahoo si Skype, cu AllTV utilizatorii pot efectua apeluri de voce sau video si pot trimite mesaje. In timpul apelurilor video imaginile transmise de camera se pot vedea direct pe televizor. Printre cele mai importante functionalitati ale pachetului All TV se numara rularea filmelor si a celor mai populare jocuri Android. Vizionarea filmelor cu All TV direct pe televizor ofera un confort fara precedent utilizatorilor care prin aplicatia SeeNow au acces la cele mai fascinante documentare, cele mai captivante filme si posturi TV transmise in timp real. In ceea ce priveste rularea jocurilor, functia de
air-mouse a telecomenzii creaza prin atmosfera antrenanta o experienta de joc unica.

Pe langa multe alte functionalitati de ultima generatie, utilizatorii au posibilitatea de a naviga pe Internet direct de pe televizor, doar prin apasarea unui buton. Acestia vor naviga pe Internet cu ajutorul telecomenzii intuitive, putandu-se bucura de melodiile preferate, videoclipuri  sau informatii de pe Internet.

Pachetul AllTV va avea un pret de 250 de lei.

Brasov, 8 august 2012Allview Mobile Romania

6 responses to “Compania romaneasca Allview lanseaza telefoanele P4 si P5, unele dintre cele mai puternice dispozitive Dual-SIM

  1. Pingback: Allview Alldro Speed DUO – review | Z0ltan77

  2. Pingback: Allview AllDro P5 – review (video) | Z0ltan77

  3. Pingback: Allview AllDro P5 – unboxing (video) | Z0ltan77

  4. Pingback: Allview Alldro P5 – review | Z0ltan77

  5. Pingback: Allview P4 Duo – unboxing (video) | Z0ltan77

  6. Pingback: Allview Speed City – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.