Comunicare fara limite de la COSMOTE Romania


       COSMOTE Romania are placerea de a anunta lansarea planului tarifar No Limit, un abonament care sparge tiparele, creat pentru a le oferi clientilor, in premiera pe piata romaneasca de telecom, comunicare nelimitata de voce, la nivel national, alaturi de comunicare nelimitata in retea prin text, video si imagini. Clientii pot depasi acum limitele comunicarii standard si pot interactiona mai mult, chiar si cu oameni cu care nu au mai vorbit vreodata.

Lansam astazi o oferta inovatoare, revolutionara, in premiera pentru piata telecom din Romania. Aceasta le da clientilor posibilitatea de a comunica oricat de mult isi doresc, indiferent ce canal prefera – voce, mesaje text, imagini sau internet. Am creat acest produs gandindu-ne ca fiecare persoana pe care o cunoastem reprezinta o noua sansa de a trai o experienta unica. Astfel, cu planul tarifar <<No Limit>>, lumea devine atat de mare cat isi doresc clientii nostri sa fie”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

Planul tarifar No Limit  le ofera clientilor comunicare de voce nelimitata (minute nationale si internationale in zona 1, minute in retea, minute pentru apel video si minute catre reteaua Romtelecom), comunicare prin mesaje nelimitata (SMS-uri si MMS-uri in retea) si 500 MB trafic de date, totul pentru o interactiune continua, fara griji, cu oricine isi doresc, oricand isi doresc si oricat de mult isi doresc.

No Limit este disponibil la 31 euro (TVA inclus) pentru clientii rezidentiali, atat cei noi, cat si cei existenti eligibili pentru reinnoirea de contract, pentru o perioada contractuala de 12 luni, pana la 9 august 2012.

Campania de comunicare pentru planul tarifar No Limit a fost construita pornind de la ideea ca “fiecare persoana pe care o cunoastem reprezinta o noua sansa de a trai o experienta unica” si se desfasoara pe TV, radio si online.

Mai multe informatii despre lista completa de destinatii internationale in zona 1 pentru acest abonament sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

Bucuresti, 9 iulie 2012 – COSMOTE Romania

2 responses to “Comunicare fara limite de la COSMOTE Romania

  1. O noua lovitura de gratie data de Cosmote. Desi nu e reteaua mea preferata, tot lor le putem multumi ca avem mii de minute in retea pe cartela. Daca nu se facea acest pas de catre Cosmote, am fi si acum la nivelul CENT 500, Dialog Free….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.